Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυριακή Λιστόν, Δευτέρα Πεζόδρομος «για τα αδεσποτάκια»

ΚΕΖΕΠ
29 Δεκεμβρίου 2018 / 22:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η όμορφη δράση της ΚΕΖΕΠ, το τελευταίο τριήμερο του 2018, με μπαλόνι και «Κάλαντα Αγάπης».

Γιορτές για τους ανθρώπους, έχουν, όμως, και οι τετράποδοι φίλοι μας ψυχούλα...
Τριήμερο δράσεων, λοιπόν, παραμονές Πρωτοχρονιάς «για τα αδεσποτάκια της Κέρκυρας», «τρέχει» από σήμερα (Σάββατο, 29/12) η Κερκυραϊκή Εταιρεία Προστασίας Ζώων.
Το ραντεβού για αύριο (Κυριακή, 30/12), σταθερό. Ώρα 11.00, το πρωί, στο Λιστόν (Πεντοφάναρο). Ως τις 4.00 το απόγευμα. Καλεσμένοι, ο Μίκυ και η Μίνι. Παρέα με το ξωτικό του Άη Βασίλη. Φτιάχνοντας μπαλόνια, για να βοηθήσουν το σκοπό...
Και μεθαύριο, Δευτέρα, 31/12, το... παρεάκι θα βρίσκεται στον νέο πεζόδρομο και την πλατεία Γεωργάκη, ψάλλοντας τα κάλαντα αγάπης.
Πρόκειται για το «μέρος Β’» μιας δράσης που άρχισε, ουσιαστικά, παραμονές των Χριστουγέννων (22-24/12). Επιτυχώς. Με Τσίπ, Ντέιλ κι άλλες cartoon ή «παραμυθικές» φιγούρες, μεταμφιέσεις, μπαλόνια, λούτρινα και λοιπά tips n’ heroes χαράς, δίπλα στον μεγάλο κουμπαρά για τον καλό σκοπό. Φιλοξενία, φροντίδα και αγάπη. Μέρες που ‘ναι...
«Σας περιμένουμε πολύ για τη βοήθειά σας» ήταν το μήνυμα των ανθρώπων της ΚΕΠΕΖ, μετά την ολοκλήρωση των δράσεων της σημερινής, πρώτης ημέρας. «Σας περιμένουμε και στη συνέχεια...».