Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Στα αζήτητα η σορός της κοπέλας! Μα, πού ζούμε;»

ΦΟΝΟΣ
05 Ιανουαρίου 2019 / 17:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Θυμωμένη, συγκλονισμένη και εξοργισμένη», δήλωσε η ιατροδικαστής, Χρ. Κούση.

Ενώ ο απόηχος απ’ την τραγωδία της Αλεπούς, με τη δολοφονία της 28χρονης, Αγγελίνας Πέτρου απ’ τον πατέρα της, συνεχίζεται, η ιατροδικαστής, Χρυσαυγή Κούση, εμφανίστηκε, σε δηλώσεις της, «θυμωμένη, συγκλονισμένη και εξοργισμένη».
Αιτία; Κατ’ αρχάς, όπως ανέφερε στο Νews 247, την έβγαλε απ’ τα ρούχα της στάση του παιδοκτόνου, «όταν μπήκε στο γραφείο μου, κλαίγοντας. Του είπαμε να σταματήσει να κλαίει για να γίνει δουλειά. Είδα έναν άνθρωπο που μόλις είχε σκοτώσει το παιδί του, καταφέροντας πολλά χτυπήματα εναντίον του παιδιού του μ’ ένα βαρύ σιδερένιο αντικείμενο, κλαψουρίζοντας ότι δεν το είχε κάνει. Είμαι άνθρωπος πάνω από όλα. Και γονιός...».
Από εκεί, δε, και πέρα, τα επέκεινα δεδομένα. Και, κύρια, αυτό: «Η σορός είναι στα αζήτητα» αποκάλυψε.
Και συνέχισε: «Σε μία εκπομπή επίσης είδα συγγενείς της κοπέλας που τέλεσαν τρισάγιο έξω από το σπίτι, ενώ η κοπέλα μένει στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου μας. Μα, πού ζούμε; Ευτυχώς, βρέθηκε άνθρωπος από γραφείο τελετών (σ.σ. Πατέλης), που είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα. Αλίμονο, να είναι η κοπέλα ακόμα στο ψυγείο. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα γίνονται...»