Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα είπε με νέους της Κέρκυρας η Κράτσα

ΚΡΑΤΣΑ
05 Ιανουαρίου 2019 / 17:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση της υποψήφιας για την ΠΙΝ και της κόρης της με νέους του νησιού, σε κεντρικό café της πόλης.

Συνάντηση με νέους της Κέρκυρας είχε η υποψήφια Περιφερειάρχης (υποστηριζόμενη από τη ΝΔ), Ρόδη Κράτσα.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κεντρική καφετέρια του νησιού, με την κ. Κράτσα (συνοδευόταν από την κόρη της, Κωνσταντία) και τους νεαρούς παρευρισκόμενους να ανταλλάσουν (πέρα απ’ τις πατροπαράδοτες ευχές για το νέο έτος) σκέψεις, προβληματισμούς και απόψεις για σειρά θεμάτων, με εστίαση, φυσικά, σ’ αυτά που απασχολούν τη νέα γενιά του νησιού.
Η συζήτηση, σε χαλαρό κλίμα, χαρακτηρίστηκε κι από τις δύο τις πλευρές «εποικοδομητική», με την κ. Κράτσα, στο τέλος της βραδιάς, να ευχαριστεί όλους όσοι αποδέχτηκαν την πρόσκλησή της, αλλά και για το μέγεθος της ανταπόκρισης: «Έγινε το αδιαχώρητο και περάσαμε όμορφα. Κουβεντιάσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το μέλλον του τόπου μας...»
Υπενθυμίζουμε ότι συνάντηση με παρεμφερή χαρακτηριστικά, είχε πραγματοποιήσει, προ ημερών, η κ. Κράτσα και στην Κεφαλονιά. Όταν, με πρωτοβουλία του γιου της, Γιώργου, δικηγόρου στο Λονδίνο, συναντήθηκε με νέους, φίλους του ιδίου και της κόρης της, σε café-bar του Αργοστολίου, συζητώντας, κατά την επίσημη, τότε, διατύπωση, «για την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η ανάπτυξη των νησιών και την ανάγκη μία πλατιάς συνεργασίας με την ενεργοποίηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων».
Είναι προφανές πως για την υποψήφια Περιφερειάρχη, η νέα γενιά, η οπτική και οι προσεγγίσεις της, αποτελούν ένα σημαντικό πεδίο ενδιαφέροντος...