Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Παγκρήτιο ο ΑΟΚΚ κόντρα στον Ηρόδοτο

Football League
09 Ιανουαρίου 2019 / 15:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον περασμένο μήνα ο ΑΟΚΚ έκανε το πρώτο από τα τέσσερα ταξίδια που έχει το φετινό πρόγραμμα με προορισμό την Κρήτη

για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στην έδρα του Ηροδότου, γιατί το Παγκρήτιο είχε κλείσει λόγω εργασιών. Στο δεύτερο του ταξίδι στην Κρήτη θα πάει να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο αυτή τη φορά, αλλά έχουμε αντιστροφή όρων σε ότι αφορά το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Αντί στην Αλικαρνασσό, το ματς θα γίνει στο Παγκρήτιο αφού τώρα γίνονται εργασίες στο γήπεδο του Ηροδότου.
Είναι άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον ΑΟΚΚ, όμως είναι θετικό το ότι θα αγωνιστεί σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο αφού είναι μία τεχνική ομάδα.
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή γίνεται με τον Δ. Σπανό να αλλάζει κάπως τον προγραμματισμό, αφού έχει μια μέρα λιγότερη προετοιμασίας, καθώς το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο και πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα στον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστεί για να επιστρέψει από το Ηράκλειο με το τρίποντο. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα, εκτός και αν μικροπροβλήματα τραυματισμών αφήσουν έξω  κάποιο παίκτη.
Στο μεταγραφικό κομμάτι η ομάδα ψάχνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, θα κάνει 2-3 προσθήκες και δε θέλει να πάρει παίκτες απλά για να υπάρχουν στο ρόστερ. Θέλει ισάξιους ή καλύτερους από αυτούς που έχει, ή όπως λένε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο ενδεκαδάτους. Προτεραιότητα έχει ένας κεντρικός αμυντικός και από κει και πέρα έναν παίκτη για το κέντρο και έναν για την επίθεση. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και ακούγονται, όμως αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι πάντα δύσκολη και διοίκηση και προπονητής είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια