Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

7η Ημερίδα Βόλεϊ «Αθηναγόρεια» 2016

Αθηναγόρεια
27 Μαΐου 2016 / 14:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ημερίδα βόλεϊ πραγματοποιήθηκε χθες στο Αθηναγόρειο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας για έβδομη συνεχή χρονιά στα πλαίσια του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Στους αγώνες που διεξήχθησαν συμμετείχαν τα 4ο , 6ο, 12ο , 14ο  Δημοτικά Κέρκυρας καθώς και το Δημοτικό Κυνοπιαστών. Την πρώτη θέση κέρδισε η ομάδα των αγοριών του 4ου Δημοτικού Κέρκυρας και η ομάδα των κοριτσιών του 6ου Δημοτικού Κέρκυρας. Στην πραγματικότητα, νικητές αυτής της εκδήλωσης ήταν όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν, τόσο και αυτά που έπαιξαν και αυτά που παρακολουθούσαν.
 
Μετά τη λήξη των αγώνων απονεμήθηκαν στα συμμετέχοντα σχολεία έπαθλα και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές. Την ημερίδα βόλεϊ παρακολούθησαν η σύμβουλος γενικής αγωγής Σοφία Μπρισένιου καθώς και η σύμβουλος φυσικής αγωγής ΒασιλικήΤζίβα .
 
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ένα πλαίσιο ευγενούς άμιλλας, τονώνοντας το αθλητικό πνεύμα των μαθητών και ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων. Μαθητές και συνοδοί Κ.Φ.Α., ικανοποιημένοι από τη διεξαγωγή των αγώνων που διοργάνωσε το 4ο ΔημοτικόΣχολείο, έδωσαν ραντεβού για τους αγώνες της νέας χρονιάς!​