Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταδίωξη ΙΧ φορτωμένου με χασίς σε Ιόνια και Ολυμπία Οδό

χασίς
14 Ιανουαρίου 2019 / 11:22

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε πάνω από 53 κιλά κάνναβης

ΑΡΤΑ. Στη σύλληψη ενός οδηγού αυτοκινήτου που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς, προχώρησαν αστυνομικοί το πρωί της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στην Ιόνια Οδό, σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια έσπασε την μπάρα στα διόδια της Κλόκοβας.

Η αντίδραση του οδηγού κινητοποίησε τους αστυνομικούς και ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, πέρασε τα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και βγήκε στην Ολυμπία Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Ολυμπία Οδό (περιοχή Σελιανίτικα Αχαΐας), με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών Τροχαίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου και συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός του οχήματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του καθώς και στην καμπίνα του οχήματος 38 ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 53 κιλών και 257 γραμμαρίων.


 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

- 53 κιλά και 257 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
- το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας του 27χρονου δράστη,
- 2 κινητά τηλέφωνα

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.