Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διπλή ενίσχυση από τα Γιάννενα για τον Αστέρα Λιαπάδων

Τοπικά πρωταθλήματα
16 Ιανουαρίου 2019 / 18:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Λιαπάδων το καλοκαίρι άλλαξε πάνω από το μισό του ρόστερ, έφυγαν γνωστοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές

και με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ προσπάθησε να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όμως  είναι χαμηλά βαθμολογικά και κινδυνεύει να παίξει μπαράζ παραμονής, αν δεν αλλάξει κάτι.
Ο τεχνικός Σάββας Σιδερόπουλος με τη διοίκηση κάνουν μια προσπάθεια να ενισχύσουν την ομάδα  έτσι ώστε να δυναμώσει και να ανέβει στη βαθμολογία. Έτσι απέκτησαν από τα Γιάννενα δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, τον 22χρονο Μπάλλα και τον 21χρονο Κομπιλά από ομάδα της Γ΄ Εθνικής, τον Θρίαμβο Σερβιανών. Πολύ καλή και δύσκολη κίνηση, με την ομάδα να ενημερώνει με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση και παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Κέρκυρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη τής συνεργασία της με δύο ποδοσφαιριστές εκτός νησιού και συγκεκριμένα από την Ε.Π.Σ. Ιωαννίνων. Έτσι λοιπόν οι Σωτήρης Μπάλλας και Κώστας Κομπιλάς μετά από προσπάθεια δύο εβδομάδων ενσωματώθηκαν στην οικογένειά του Αστέρα Λιαπάδων και θα μάς βοηθήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από την ομάδα "Α. Ο. Σερβιανων ο Θρίαμβος " που φέτος παίζει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με βιογραφικό τη σεζόν που μας πέρασε ήταν νταμπλούχοι με την ομάδα τους και πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄ εθνική (30 συμμετοχές), ενώ τη φετινή σεζόν είχαν 4 και 2 συμμετοχές αντίστοιχα. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή επιτυχία και υγεία.... χωρίς τραυματισμούς. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες τους πού μάς εμπιστεύθηκαν».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια