Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρέθηκε λύση για τις μετακινήσεις από και προς τους Παξούς

ΕΠΣΚ
17 Ιανουαρίου 2019 / 15:54
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν από δυο μέρες κάναμε ένα σχόλιο σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των ομάδων της Α1 της ΕΠΣΚ προς Παξούς

καθώς και του ΑΟ Παξών προς την Κέρκυρα, θεωρώντας ότι η καθυστέρηση επισκευής του πλοίου το οποίο είχε συμβληθεί να μεταφέρει τις ομάδες, καθυστερεί το πρωτάθλημα. Οι τέσσερις αγώνες που χρωστάνε οι Παξοί, δημιουργούν μια αναστάτωση στο πρόγραμμα και έπρεπε η Ένωση να είχε ένα plan B για μία τέτοια περίπτωση. Και αυτό γιατί δεν ξέραμε αν και πότε θα ήταν σε θέση να μπει σε λειτουργία το πλοίο μετά από τα έργα συντήρησης. Ίσως είναι τυχαίο, ίσως το σχόλιό μας να αφύπνισε κάποιους, αλλά απ’ ότι φαίνεται η ΕΠΣΚ βρήκε τη λύση στο πρόβλημα, την οποία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την Πέμπτη 17/1.
Η ανακοίνωση: «Εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στη μετακίνηση των σωματείων μας από και προς τους Παξούς για τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας από την προσωρινή απόσυρση του σκάφους της Εταιρείας «PALACE CRUISES» με την οποία συνάψαμε σχετική συμφωνία και μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος η μετακίνηση των σωματείων θα γίνεται με το διαθέσιμο πλοίο «ΔΕΣΠΟΙΝΑ».
Ο συντονισμός θα γίνεται από τα σωματεία σε συνεργασία με τον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Γιώργο Κουλόπουλο με το οποίο θα γίνονται όλες οι συνεννοήσεις. Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα διαθέτει για το σκοπό αυτό ως ενίσχυση στα σωματεία το ποσό των 200 ευρώ για κάθε μετακίνηση».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια