Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έπιασαν 65χρονο για ασέλγεια – Έπεισε κορίτσι να φύγει από την Κέρκυρα

ασέλγεια
29 Ιανουαρίου 2019 / 09:53

Θέρμο: Κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια – Έπεισε κορίτσι να φύγει από την Κέρκυρα και το παρέλαβε στο Αντίρριο

ΑΓΡΙΝΙΟ. Αστυνομικοί του ΑΤ Θέρμου προχώρησαν στην σύλληψη ενός 65χρονου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο οποίος έπεισε μια ανήλικη (λίγο πριν κλείσει τα 18) από την Κέρκυρα να εγκαταλείψει το σπίτι της και το περασμένο Σάββατο (26/1) και να πάρει το λεωφορείο προς Αθήνα, αποσπώντας την έτσι από την επιμέλεια της μητέρας της, παραλαμβάνοντας την από το Αντίρριο. Στη συνέχεια 0 65χονος την οδήγησε σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για κατάχρηση σε ασέλγεια και αρπαγή ανηλίκου, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Για την υπόθεση θα παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας ηλικιωμένος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης.
 
Ειδικότερα, ο δράστης χρησιμοποιώντας λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης επικοινώνησε με ανήλικη ημεδαπή και την έπεισε να μεταβεί από άλλο Νομό της Χώρας, σε περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπου αφού την οδήγησε στην οικία του ασέλγησε σε βάρος της.
 
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, ενώ κατέσχεσαν δύο τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία με την ανήλικη.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



Πηγή: sinidisi.gr