Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μιχάλης Γρηγορίου αντί Αλ. Βοσνιάδη;

ΑΟΚΚ
31 Μαΐου 2016 / 16:31

Με νέο τεχνικό θα συνεχίσει στη Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα και οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι οι περισσότερες. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, γνωστοποίησε μετά το τέλος του ματς με τον Αγροτικό Αστέρα πως αποχωρεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ήταν αναμενόμενο θα λέγαμε αφού οι δυο πλευρές είχαν κάνει εδώ και λίγες εβδομάδες μια πρώτη επαφή για το θέμα, αλλά δεν βρήκαν κοινά σημεία που θα βοηθούσε έτσι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μακεδόνα τεχνικό. Συμφώνησαν για νέο ραντεβού την περασμένη εβδομάδα, δεν έγινε ποτέ αυτό, ουσιαστικά σήμαινε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση συμφωνίας. Έτσι στις δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου, μετά το ματς στον Εύοσμο ο Αλ. Βοσνιάδης, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας. 
 
Η επιστολή Βοσνιάδη
 
Ο Αλέκος Βοσνιάδης ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία και δήλωσε  χαρακτηριστικά:
 «Μια άριστη χρονιά. Πετύχαμε τον στόχο που φάνταζε δύσκολος όταν ήρθαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ήταν από την αρχή στην ομάδα, αλλά και σε όσους ήρθαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δίκαια εξασφαλίσαμε την άνοδο και εμείς και η ΑΕΛ, ήμασταν οι πιο σταθερές ομάδες. Θέλαμε να βγούμε πρωταθλητές, αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Χάθηκε ένα ματς, αλλά δεν αμαυρώθηκε η συνολική προσπάθεια. Εύχομαι στην Κέρκυρα να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας επέλεξε, τον κόσμο που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, τους Ηλία Παπαθανασίου, Χρήστο Βάσαλο και Γιάννη Κεσόγλου. Ευχαριστώ τους κ.κ. Τρούλο και Ρίκο για τη βοήθεια στην καθημερινότητά μας, τον εξαιρετικό ιατρό Αλέξανδρο Κοσκινά, τους φυσικοθεραπευτές Αργύρη Ραψομανίκη και Βασίλη Κουλουμπή, αλλά και τον κ. Αναλυτή που ήταν δίπλα μας. Στη ζωή όλα είναι κύκλος. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναβρεθούμε, εις το επανιδείν».
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
 
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για τον Αλέκο Βοσνιάδη που αναφέρει τα εξής:
 «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ Κέρκυρα, θα ήθελαν να εκφράσουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τον Αλέκο Βοσνιάδη, τον Ηλία Παπαθανασίου και τον Γιάννη Κεσόγλου, για τη σπουδαία πορεία στην οποία οδήγησαν την ομάδα, για την πίστη που έδειξαν, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό τους.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και την ανέβασε, την οδήγησε στη Superleague, μας έδωσε το όνειρο να το ζήσουμε. Όπως είχε υποσχεθεί.
Σήμερα, κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής, μιας συνεργασίας αντάξιας των προσδοκιών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αλέκο Βοσνιάδη για την προσφορά του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».
 Βλέποντας βέβαια μπροστά και στο αύριο της ομάδας, για το θέμα του νέου τεχνικού, οι πληροφορίες λένε ότι έγινε μια συζήτηση,  παλιότερα, όχι επίσημα, αλλά σε φιλολογικό επίπεδο, ανθρώπου της ΠΑΕ με τον Μιχάλη Γρηγορίου, τον πετυχημένο τεχνικό, που είχε θητεύσει δυο χρόνια στον πάγκο του ΑΟΚ Κέρκυρα από το 2013 ως το 2015, άνοδος και παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και ο οποίος πέρσι έφυγε και πήγε στον Ατρόμητο Αθηνών. Βέβαια μια συζήτηση μεταξύ φίλων περισσότερο, ανθρώπου του Δ.Σ. της ομάδας και Μ. Γρηγορίου  δεν σήμαινε τίποτε απολύτως, γνωστό είναι ότι μένουν φιλίες μεταξύ ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί και υπάρχει επικοινωνία. Βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα, είναι πάρα πολύ ψηλά στη λίστα (ίσως και στην πρώτη θέση ο εν λόγω τεχνικός) ίσως η λύση Γρηγορίου είναι πολύ καλή για την ομάδα, τον ξέρει το Δ.Σ. και τους ξέρει, γνωρίζει τη φιλοσοφία και τι θα βρει στο νησί, γνωρίζουν τα θέλω του και ίσως βρεθεί στο πρόσωπό του λύση. Άλλωστε επιλογές υπάρχουν αλλά όχι πολλές και μπορεί η ομάδα να θέλει να βαδίσει στα σίγουρα. Η λύση Γρηγορίου αυτή τη στιγμή δείχνει η πιθανότερη και η επιστροφή του στο νησί, ίσως είναι θέμα ημερών ή ωρών, εκτός απρόοπτου.