Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπόθεση ασέλγειας: Πώς έπεισε ο 65χρονος τη 17χρονη να φύγει απ΄ την Κέρκυρα

ασέλγεια
30 Ιανουαρίου 2019 / 09:09

«Τι ζήλεψε μία κοπέλα 17 ετών από αυτόν τον άνθρωπο; Tι να του ζήλεψε;» λέει η μητέρα της κοπέλας

ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο 65χρονος συνελήφθη, αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου και σε βάρος του σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα της ανήλικης, ο φερόμενος ως δράστης την έπεισε να επιβιβαστεί το περασμένο Σάββατο σε λεωφορείο προς την Αθήνα χωρίς να την ενημερώσει και να κατέβει στο Αντίρριο όπου την περίμενε. Έπειτα, πήγαν στο σπίτι του όπου φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 17χρονης.

Η μητέρα επικοινώνησε μετά από πολλές προσπάθειες με την ανήλικη, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί να επιστρέψει στην Κέρκυρα. Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί του τμήματος Θέρμου συνέλαβαν τον 65χρονο τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και κατέσχεσαν το κινητό του και δυο tablet, τα οποία εξετάζονται για να εξακριβωθεί πώς έγινε η γνωριμία με την κοπέλα.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε να υποβληθεί το κορίτσι σε εξέταση από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν εκτός από τις ασελγείς πράξεις υπήρξε και βιασμός, πράγμα που θα διαμορφώσει το κατηγορητήριο σε βάρος του 65χρονου.

Μιλώντας στο Open Tv, η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ότι ανακάλυψε τι είχε συμβεί από τις συνομιλίες τους στο Facebook.
«Το παιδί μου έμπλεξε με αυτόν στο Facebook και την αποπλάνησε. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και την πήρε και την είχε μαζί του. Όταν είδα ότι η κόρη μου έλειπε και δεν είχε γυρίσει στο σπίτι μέχρι αργά το βράδυ, εγώ κατάλαβα ότι έφυγε και πήγε μαζί του» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.

«Εμείς το ανακαλύψαμε από το Facebook. Είδα ότι μιλάει με αυτόν τον άγνωστο και αναρωτήθηκα σαν μάνα και εγώ, πως γίνεται να μιλάει με έναν άνθρωπο τόσο χρονών, τι να ζητάει και τι να θέλει» πρόσθεσε και συνέχισε: «Τι ζήλεψε μία κοπέλα 17 ετών από αυτόν τον άνθρωπο; Tι να του ζήλεψε;».

«Αν ήταν νεαρός, θα πεις εντάξει, τον ερωτεύτηκε, τον αγάπησε και πήγε μαζί του» είπε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «το μεσημέρι μίλησα με την κόρη μου και μου είπε «μαμά είμαι καλά, ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν καλός»». «Αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει στο προφίλ του ότι δήθεν είναι μουσικός και έτσι αποπλάνησε την κόρη μου» κατέληξε.