Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο με τίτλο: «Μπαίνοντας στη θέση του άλλου: η τέχνη της ενσυναίσθησης» στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
01 Φεβρουαρίου 2019 / 09:09
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας διοργανώνει ένα ανοικτό για το κοινό σεμινάριο με θέμα «Μπαίνοντας στη θέση του άλλου: η τέχνη της ενσυναίσθησης». Το σεμινάριο θα

πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στην έδρα του Σχολείου, στο κτήριο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας (7η πάρ. Δον. Δημουλίτσα 7) και θα το συντονίσει η κ. Αμαλία Καζιάνη, ψυχολόγος, εκπαιδευτικός και υποδιευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας. Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό για το κοινό, κατόπιν αίτησης συμμετοχής, δεν θα χορηγηθεί όμως βεβαίωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στέλνοντας e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2661044997 (καθημερινά 5:00-9:00μμ). Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά σχετικά με την ακριβή ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας είναι διετές δημόσιο, δωρεάν απογευματινό σχολείο ενηλίκων το οποίο χορηγεί απολυτήριο ισότιμο του Γυμνασίου, χωρίς το άγχος των γραπτών εξετάσεων. Απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες καθώς και αλλοδαπούς, κατόχους απολυτηρίου Δημοτικού ή ισότιμου τίτλου του εξωτερικού. Στα ΣΔΕ μπορούν να φοιτήσουν επιπλέον όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιες τάξεις του Γυμνασίου, χωρίς να το έχουν ολοκληρώσει.
Πληροφορίες – εγγραφές καθημερινά 6-8μμ στο τηλέφωνο 2661044997, στην ιστοσελίδα του Σχολείου http://blogs.sch.gr/sdekerk/ και στο e-mail [email protected]
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.