Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραίτηση Μιχαλόπουλου από το Δ.Σ. του Φαίακα

Μπάσκετ
07 Φεβρουαρίου 2019 / 19:06
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα αρκετά προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα στον Φαίακα,

τα άσχημα αποτελέσματα που έχουν την ομάδα μία νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τα όσα ακούγονται και λέγονται, έχουν και τις συνέπειές τους. Έτσι μετά τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Π. Κοντογιάννη και την παραίτηση του team manager  Άκη Αργαλιά, έρχεται μίια ακόμη παραίτηση αυτήν τη φορά από ένα μέλος του Δ.Σ. με παρουσία στην ομάδα πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης 7/2 γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το Δ.Σ. του Φαίακα, μία εξέλιξη που προβληματίζει.
Η επιστολή παραίτησης: «Κατόπιν των τελευταίων διοικητικών εξελίξεων στη ομάδα είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ από την αγαπημένη μου ομάδα, τον Φαίακα. Για σαράντα χρόνια έχω υπηρετήσει από διάφορα πόστα την ομάδα. Ο νέος τρόπος διοίκησης είναι πολύ μακριά από τη δική μου φιλοσοφία και δεν εκφράζει καθόλου αυτό που τόσα χρόνια ανιδιοτελώς υπηρέτησα. Στα δύσκολα ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα και στις χαρές εκεί χωρίς ποτέ να προβάλλομαι. Αποχωρώ πικραμένος και απογοητευμένος για τα όσα τώρα τελευταία συμβαίνουν στη ομάδα. Σπύρος Μιχαλόπουλος».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια