Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη πρόκριση του Θιναλιακού στους 4

Κύπελλο ΕΠΣΚ
13 Φεβρουαρίου 2019 / 15:58
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Θιναλιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, αφού απέκλεισε την ΑΕ Λευκίμμης

κερδίζοντάς την με 2-0 και αφήνοντάς την εκτός θεσμού. Έτσι, οι τρεις ομάδες που πέρασαν στην ημιτελική φάση είναι ο Θιναλιακός, η Αναγέννηση Περιβολίου και ο Αστέρας Πετριτή. Εκτός της νίκης του Θιναλιακού, η Αναγέννηση Περιβολίου κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Φαίακα Μαραθιά, καθώς νίκη με 3-0 πήρε ο Αστέρας Πετριτή στους Καρουσάδες επί του Αυγερινού. Η τέταρτη ομάδα που θα προκριθεί θα είναι ο Κρόνος Αργυράδων που θα δώσει το 2ο ματς την Πέμπτη με τον Μ. Αλέξανδρο, καθώς το 5-0 του πρώτου αγώνα δε δίνει καμιά ελπίδα για την έκπληξη.
 
Θιναλιακός – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
 
Ο Θιναλιακός έδειξε να διψάει για πρόκριση και δίκαια κέρδισε την νωχελική ΑΕΛ με 2-0. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία φέτος διεκδικώντας πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ΑΕΛ ξεκίνησε με κάποιους αναπληρωματικούς και στην πορεία μπήκαν τέσσερις βασικοί παίκτες, αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε και για δεύτερη χρονιά αποκλείεται από ομάδα κατώτερης κατηγορίας.
Τα σκορ άνοιξε στο 37΄ όταν μετά από σέντρα του Αρμένη από αριστερά, ο Μπαρντι έκανε το σουτ, έδιωξε ο Κουράκης και με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Μπάρντι με ωραία προσπάθεια και πλασέ στην αντεπίθεση έκανε το 2-0. Να σημειώσουμε ότι στο 85΄ αποβλήθηκε ο Αρμένης με 2η κίτρινη κάρτα. 
 
Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης): Σόκαλης, Αρμένης, Ματζοβίλα, Ντακούρ, Πάκος, Λυκόκας, Αγόρας, Κούδας, Μπάρντι Ερ., Κλ., Παπαρούνας (έπαιξαν και οι Κροκίδης Σ., Γραμμένος Π., Μπουρτζουζάν, Βιτουλαδίτης).
 
ΑΕ Λευκίμμης (Ρ. Μπολάνο): Κουράκης, Βούλγαρης, Μικρούλης, Παπαδόπουλος Α., Δ., Βλάχος, Καμαρά, Γαστεράτος, Λεπενιώτης, Λίμα, Σερμανάι (έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Τσόφλιος, Κυπτίου, Τσενβανέδης).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια