Συμμετοχή της ΕΛΟΚ στο πρόγραμμα Aspire

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ συμμετέχει στην εκπαιδευτική ημερίδα του προγράμματος «Aspire», του Υπουργείου Πολιτισμού

15
Φεβρουαρίου / 2019

και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα αφορά τρόπους ομαλής ένταξης των προσφύγων και των μεταναστών μέσω του αθλητισμού στις κοινωνίες των κρατών υποδοχής τους.
Οι δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ θα παρουσιαστούν στην ενότητα «Παραδείγματα Καλών/ Εθνικών / Διεθνών Πρακτικών». Στην ίδια ενότητα εντάσσονται η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.
Η παρουσίαση περιλαμβάνει τις δράσεις της Ομοσπονδίας από το 2010-2018 και προβολή βίντεο. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού  Ιούλιος Συναδινός, ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ολυμπιακής  Επιτροπής κ.α. Την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιωσήφ Νικήτας.

Σπύρος Πίκουλας