Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεταγραφικές βόμβες η Λευκίμμη!

ΑΕ Λευκίμμης
06 Ιουνίου 2016 / 13:09
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης έβαλε για τα καλά στόχο την άνοδό της και θέλει να ξεφύγει από τα καθαρά τοπικά ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Έτσι κάνοντας ένα μεγάλο άνοιγμα στην «αγορά» της Βόρειας Ελλάδας και μάλιστα «ψωνίζοντας» από Σέρρες, προχώρησε στη μεταγραφή (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) τριών ποδοσφαιριστών που ήταν επαγγελματίες, με αποτέλεσμα να ισχυροποιείται αφάνταστα και να δείχνει έτοιμη να κοντράρει στα ίσια τον Κρόνο (που είναι από το Γενάρη ιδιαίτερα ενισχυμένος).
Η ΑΕΛ έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη και απέκτησε τον Νίκο Αραμπατζή, ένας ποδοσφαιριστή που εκτός των άλλων έχει παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ, στον Πανσερραϊκό, στη Λάρισα, μια μεταγραφή μεγατόνων θα έλεγε κανείς. Είναι 32 χρόνων παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και έπαιξε εκτός από Πανσερραϊκό, σε ΠΑΟΚ, Λάρισα, Παναιτωλικό, Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Επίσης από τις Σέρρες είναι δυο ποδοσφαιριστές που έχει κλείσει με θητεία επαγγελματική στον Πανσερραϊκό, ο  27χρονος Κωνσταντίνος Μουσικάκης, κεντρικός αμυντικός και ο 23χρονος Δημήτρης Μπόνερης επιθετικός, μεταγραφές που σίγουρα ανεβάζουν πολύ ψηλά τα στάνταρ της Λευκίμμης και του τοπικού ποδοσφαίρου, ενώ αναμένονται άλλες δυο πολύ  μεγάλες μεταγραφές, παικτών που θα μπορούσαν να παίξουν άνετα στην FootBall League.
Ακόμα η ΑΕΛ επίσημα ενημέρωσε και για την μεταγραφή του Αλ. Μυρίλλα του αμυντικού μέσου, που έπεισε να φύγει από τον Κρόνο και να πάει Νοτιότερα, ενός ποδοσφαιριστή που έγινε επαγγελματίας στον ΑΟ Κέρκυρα και έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (αρχηγός στην ομάδα παίδων), τον Όλυμπο (Δ΄ και Γ΄ Εθνική).
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ για τις ως τώρα μεταγραφές και ανανεώσεις (δεν περιλαμβάνονται οι τρεις παίκτες από τις Σέρρες) αναφέρει:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Βιτουλαδίτη, Βάρελη Ανδρέα και Μυρίλλα Αλέξανδρο. Ο αρχηγός μας και πρώτος σκόρερ Βαγγέλης Τσεβανίδης θα είναι και αυτή τη χρονιά μαζί μας, εξάλλου όπως δηλώνει και ο ίδιος "Είμαι ΑΕΛ". Ο Δημήτρης Ίσερης το αστέρι της ομάδας μας και αυτή τη σεζόν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ όπως και ο δικός μας "Τρούμπε" (Νίκος Κουλούρης) που προέρχεται από τα σπλάχνα της Αθλητική Ένωσης Λευκίμμης. Κουρής Ερρίκος, Χριστόδουλος Λειτούργης όπως και ο ένας εκ των αρχηγών ο Βασιλάκης Γιάννης συμπληρώνουν για ακόμα μια χρονιά το δυναμικό της Βασίλισσας.
Αναμένονται νέες μεταγραφικές κινήσεις και ανανεώσεις». 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια