Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Στημένη φάση» το επεισόδιο σε σχολείο της Κεφαλονιάς, λέει ο Κώστας Γκούσης

Κώστας Γκούσης
05 Μαρτίου 2019 / 13:51

Απάντηση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης και διαγραφέντα από την παράταξη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αιχμηρή απάντηση στα όσα του καταλογίζει ο Περιφερειάρχης, δίνει ο Κώστας Γκούσης με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα:

«Ποιος έστησε το σκηνικό να μιλάει ο Τσίπρας στα εγκαίνια σχολείου και μετά να καθίσει ο Τσίπρας κάτω και ανέβει στο μικρόφωνο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ (καλεσμένος του Γαλιατσάτου) να τον ξεφτιλίσει; Ο Γαλιατσάτος!!! το 2016 βέβαια!
Μπορούσα εγώ να το επιτρέψω; ΟΧΙ, δήλωσα καθαρά ότι σε ώρα λειτουργίας του Σχολείου με μαθητές παρόντες δε θα μιλήσει κανένας άλλος.

Γι' αυτό γράφει ο Γαλιατσάτος και η ΑΝ.Α.Σ.Α. (σήμερα!): «Πραγματικά θα έπρεπε να είχαμε θέσει εκτός παράταξης τον κ. Γκούση όταν, τον Σεπτέμβριο του 2016, από τη θέση του Περιφερειακού Δ/ντη Εκπαίδευσης που κατέχει, διέταζε ωμά την αστυνομία να απομακρύνει βιαίως από τα εγκαίνια σχολικής μονάδας στην Κεφαλονιά, τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ ΚΙ, προσπαθώντας να εμποδίσει χαιρετισμό που θα εκφωνούσε. Τότε με την παρέμβαση του κ. Περιφερειάρχη είχαν αποσοβηθεί επεισόδια και φυσικά ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ - ΚΙ απηύθυνε χαιρετισμό σύμφωνα με την πρόσκληση που είχε λάβει από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»
Και έτσι έσωσε το ΠΑΜΕ, Ευτυχώς δεν εμφανίστηκε τελευταία στιγμή ο Πρωθυπουργός».