Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αέρας ο Θιναλιακός μέσα στους Λιαπάδες

Τοπικά πρωταθλήματα
16 Μαρτίου 2019 / 20:43
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από δυο εβδομάδες είχαμε επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα με αρκετούς αγώνες σήμερα

και τους υπόλοιπους αύριο. Στην Α1, εμφάνιση πρωταθλητή έκανε ο Θιναλιακός, που συνέτριψε εκτός έδρας τον Αστέρα Λιαπάδων με 5-1 και συνεχίζει να είναι επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα. Η Στρογγυλή πήρε μεγάλο διπλό στους Καρουσάδες κόντρα στην Ολυμπιάδα που κινδυνεύει πλέον, ενώ ο Ατρόμητος βλέπει πιο εύκολη την παραμονή χωρίς μπαράζ. Από την άλλη, στη Λευκίμμη ο Κάβος έκανε τρομερή γκάφα, δεν προσκόμισε την κάρτα υγείας των παικτών, έτσι το ματς δεν έγινε και λογικά θα μηδενιστεί η ομάδα του Νότου και θα μπει σε περιπέτειες.
Στην Α κατηγορία ο Νέος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στα Μωραΐτικα που καιγόντουσαν για βαθμούς, ενώ μεγάλη νίκη παραμονής πέτυχαν οι Μπενίτσες. Τέλος στη Β οι Βιταλάδες κλειδώνουν θέση στα μπαράζ ανόδου με τη νίκη εκτός έδρας επί των Σφακερών. Αναλυτικά:
 
Α1  ΕΠΣΚ
 
Ολυμπιάδα – Ατρόμητος Στρογγυλής            0-3
Κάβος – Κοντόκαλι                                         δ.δ.
Αστέρας Λιαπάδων – Θιναλιακός                  1-5
 
Α  ΕΠΣΚ
 
Ομόνοια-ΑΕ Φαιάκων                                                                    
Μπενίτσες-Δίας Κασσιόπης                          4-2
Εθν. Περουλάδων-Ατρόμητος Άφρας           6-0
Αστέρας Μωραϊτίκων-Νέος 2017                 1-3

Β'  ΕΠΣΚ
 
Ηρακλής Σφακερών-Ποσ. Βιταλάδων          0-4

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια