Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη του Στέφανου Γκίκα στην Κερκυραϊκή Εστία Αθηνών

Στέφανος Γκίκας
20 Μαρτίου 2019 / 12:00
Ελένη Κορωνάκη

ΑΘΗΝΑ. Συνάντηση στην Αθήνα με την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών είχε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, ο πρ. Βουλευτής

Κερκύρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την ΠΕ Κέρκυρας, τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Μετά την συνάντηση ο κύριος Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφτώ τα γραφεία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών και να συναντηθώ με την Πρόεδρο κα Λίνα Βέργη και τα μέλη του ΔΣ και να έχω μια γόνιμη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το νησί μας, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Οι ετεροδημότες μας τηρούν τα ήθη και έθιμά μας, τιμούν τις κερκυραϊκές παραδόσεις στην Αθήνα και μέσα από τις δραστηριότητές τους προάγουν την κερκυραϊκή κουλτούρα και τον πολιτισμό μας. Παράλληλα, παρακολουθούν από πολύ κοντά τα τεκταινόμενα στην Κέρκυρα, στους Παξούς και στα Διαπόντια Νησιά, προβληματίζονται έντονα για την κατάσταση που επικρατεί τόσο με την αδυναμία διαχείρισης των απορριμμάτων, όσο και με την γενικότερη έλλειψη υποδομών στο νησί και αγωνιούν για το μέλλον.
Ενημέρωσα το ΔΣ για τις θέσεις μου για τα φλέγοντα ζητήματα της Κέρκυρας και ανέφερα ότι πολύ σύντομα, μόλις η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου, θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια σε συνεργασία με τους νέους αυτοδιοικητικούς θεσμικούς παράγοντες, για να δρομολογηθούν επιτέλους λύσεις.
Ευχήθηκα τέλος στην Πρόεδρο κα Λίνα Βέργη καλή επιτυχία στον στίβο της πολιτικής αφού θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Πατούλη».

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.