Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αν και καλύτερος δε γλίτωσε την ήττα ο ΑΟΚΚ

Football League
27 Μαρτίου 2019 / 16:04
Σπύρος Πίκουλας

ΤΡΙΚΑΛΑ. Μπορεί οι πιθανότητες για τη δεύτερη θέση να είχαν ελαχιστοποιηθεί, παρόλα αυτά ο ΑΟΚΚ πήγε στα Τρίκαλα

για τη νίκη, σκόνταψε όμως πάνω και στη διαιτησία που ήταν κακή. Ειδικά στο 40΄ δεν του δόθηκε πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να ισοφαρίσει  και να αλλάξει τη ροή του αγώνα.
Οι παίκτες του Αναστόπουλου το πάλεψαν, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν και τα Τρίκαλα με μία φάση στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Ο Ν. Αναστόπουλος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα στην επανάληψη, αλλά αν δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι ήρθε μία ακόμη ήττα.
Ο ΑΟΚΚ που ξεκίνησε πιο δυνατά, είχε ένα καλό σουτ του Τουράμ στο 5΄με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να περνάει κόρνερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Τουράμ πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το πλασέ και πάνω στη γραμμή έσωσε ο Γκότοβος. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 31΄ όταν ο Μαρκόφκσι ξεκίνησε κούρσα έξω από την περιοχή, έμεινε όρθιος παρά τα μαρκαρίσματα των αμυντικών, βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη και τον εκτέλεσε για το 1-0. Στο 40΄ σε ένα πεντακάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή του Ράντι ο διαιτητής δεν υπέδειξε το πέναλτι.
Στο 64΄ ο ΑΟΚΚ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ζορμπά πέρασε άουτ. Στο 94΄ τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι σε επαφή του Λινάρδου με τον Μαρκόφσκι, το οποίο απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.
 
ΑΟ Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι, Τσιμίκας, Ράντι (84′ Σισέ).
 
ΑΟΚ Κέρκυρα (Ν. Αναστόπουλος):  Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Κρητικός (84′ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Μότα (46′ Πασάς), Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς (63′ Ζορμπάς).
 
Αποτελέσματα

Βόλος– Ηρόδοτος                                     5-0                                                       
Πλατανιάς – Σπάρτη                                 7-0
Τρίκαλα – ΑΟΚ Κέρκυρα                          1-0
Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου     3-1
Εργοτέλης – Αιγινιακός                             4-1               
Παναχαϊκή - ΑΟΧ/Κισσαμικός                   1-3
 
Βαθμολογία

ΝΠΣ Bόλος                 52
Απόλλων Λάρισας      43
Παναχαϊκή                   40
Απόλλων Πόντου        40
Πλατανιάς                   40
Κέρκυρα                     37
Εργοτέλης                  37
Κισσαμικός                 37
ΑΕ Καραϊσκάκης        34
Δόξα Δράμας              31
Ηρακλής                     30
Τρίκαλα                      28
Ηρόδοτος                   25
Αήττητος Σπάτων       22
Σπάρτη                       18
Αιγινιακός                   13
* Ο Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια