Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας ο δράστης του αποκεφαλισμού στη Γλυκή Θεσπρωτίας

Έγκλημα
09 Ιουνίου 2016 / 18:38

Παραγγελία υποστηρίζει οτι εκτελούσε, σε αντίποινα οικονομικής αντιδικίας για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Την είδηση ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας και του αποκεφαλισμού του 25χρονου στη Γλυκή βρίσκεται στα χέρια των Αλβανικών αρχών επιβεβαίωσαν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου.

Μέσω των συνδέσμων τους και της επικοινωνίας που είχαν με τα Τίρανα διασταύρωσαν ότι ο 27χρονος Γκρενάρ Τρεπολάρι, κρατείται μετά την ομολογία του για την δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου ξαδέλφου του στη Γλυκή.

Η τοπική αστυνομία, επιδιώκει να έχει πλήρη εικόνα για τις συνθήκες της σύλληψης, αν δηλαδή έγινε μετά από επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας ή αν παραδόθηκε μόνος του στις αρχές, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 27χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές των Τιράνων και από την εισαγγελία κρίθηκε προφυλακιστέος μεταξύ άλλων για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοφορίας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό αιτία του άγριου εγκλήματος ήταν οι δοσοληψίες από εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα, το θύμα είχε κρατήσει για λογαριασμό του το ποσότων 20.000€, το οποίο προερχόταν από διακίνηση ναρκωτικών. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το κεφάλι του θύματος το μετέφερε στην Αλβανία «ως απόδειξη ότι έχει εκτελεστεί η παραγγελία»

Από τις ελληνικές αρχές είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, μετά τις δύο συλλήψεις συμπατριωτών του στην Θεσπρωτία, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι και τώρα αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία της έκδοσης του στην Ελλάδα, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Πηγή: Epiruspost.gr