Στην τσιμπίδα της αστυνομίας με «σοκολατάκια» χασίς! (photos)

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 1.236 γρ. ακατέργαστης κάνναβης περίπου, 50 «σοκολατάκια» με χασισέλαιο βάρους 160 γραμμαρίων, καθώς και μηχανήματα παρασκευής χασισέλαιου

29
Μαρτίου / 2019

ΑΘΗΝΑ. Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Λευκάδας, υπόθεση κατοχής και διακίνησης κάνναβης καθώς και τυποποίησης χασισελαίου σε «σοκολατάκια», σε περιοχή της Γλυφάδας Αττικής.   
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης  που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (28-03-2019) το απόγευμα από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας συνελήφθησαν, διαδοχικά,  δύο άνδρες, 55 και 52 ετών αντίστοιχα.
Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης,  αρχικά  εντοπίστηκε και συνελήφθη  ο 52χρονος,  στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 22,5 γραμμαρίων, ενώ στην συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του 55χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και εξοπλισμός παρασκευής χασισελαίου .
Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν:

- ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1.214 γραμμαρίων,
- 50 «σοκολατάκια» με χασισέλαιο βάρους (160) γραμμαρίων,
- συσκευασία με χασισέλαιο βάρους (20) γραμμαρίων
- μία ξύλινη μήτρα εξαγωγής χασισέλαιου
- μία πρέσα για την παρασκευή  χασισέλαιου
- δύο ατμοποιητές κάνναβης με εξαρτήματα
- τρείς ηλεκτρονικές ζυγαριές
- ένα κινητό τηλέφωνο

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σε βάρος των συλληφθέντων, κατά περίπτωση, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα για παραβάσεις που σχετίζονται με την νομοθεσία των ναρκωτικών ουσιών .
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.