Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Τρεπεκλής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας

ΕΕΕΕΚ
29 Μαρτίου 2019 / 14:14

«Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας επισκέφθηκε με συνεργάτες του το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» Γιάννης Τρεπεκλής, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την λειτουργία της δομής από τον Διευθυντή κ. Τηλέμαχο Γαβαλά και παράλληλα να εκφράσει, δια ζώσης, τα συγχαρητήρια του, τόσο προς τους μαθητές, όσο και προς τους εκπαιδευτικούς για την μεγάλη τους επιτυχία να κατακτήσουν το 1ο βραβείο μακέτας Corfu Smart City στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 στην κατηγορία Λυκείων. Ο διαγωνισμός αφορούσε μαθητές Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης και διοργανώθηκε από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο κύριος Γιάννης Τρεπεκλής ενημερώθηκε από τον  Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ κ. Γαβαλά, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την συγκεκριμένη εκπαιδευτική δομή, ενώ από την πλευρά του επισήμανε ότι η αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι αρωγός στις εκπαιδευτικές δομές και να παρεμβαίνει για την βελτίωση της λειτουργίας τους όπου αυτό επιβάλλεται πέρα από θεσμικές αρμοδιότητες.
Αμέσως μετά την επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ ο κύριος Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε μεταξύ των άλλων: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα μεγάλο μάθημα ζωής όταν η θέληση, η επιμονή και η μεθοδικότητα γίνονται κινητήριες δυνάμεις για να ξεπερνιούνται και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Και για αυτό το μάθημα ζωής  αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της μονάδας και τους εκπαιδευτικούς για την υποδοχή και την ενημέρωση και να τους διαβεβαιώσω ότι από όποιο μετερίζι μας θέσει ο Κερκυραϊκός λαός θα είμαστε ένας ισχυρός και πιστός σύμμαχος στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν»
.