Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάνε εργασίες στο γήπεδο του Ολύμπου

ΕΠΣΚ
03 Απριλίου 2019 / 13:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να πέρασε περίπου ενάμισι χρόνος από την υπόσχεση του Θ. Γαλιατσάτου για βοήθεια στον Ιστορικό Όλυμπο

και την αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα και κάποιοι να θεώρησαν ότι είναι μια απλή υπόσχεση, αλλά αυτή υλοποιείται. Φτάσαμε στο τελικό στάδιο και η Μ. Βλασσοπούλου που ανέλαβε, το έργο μετά από διαγωνισμό, θα μπορέσει μέσα στον Απρίλιο να ξεκινήσει τις εργασίες, αφού έλειπαν μόνο οι υπογραφές από την εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό και τον Περιφερειάρχη. Την Τρίτη 2 Απριλίου ήρθε από την Αθήνα η εργολάβος και υπέγραψε τη σύμβαση για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα ενώ την επομένη υπέγραψε και ο Θ. Γαλιατσάτος.
Η εργολάβος διαβεβαίωσε ότι μπορεί μετά από 15 μέρες να ξεκινήσει τις εργασίες. Πλέον ολοκληρώθηκαν τα πάντα και μένει να μπει το συνεργείο στο γήπεδο για να ξεκινήσει τις εργασίες, πιθανόν μετά το Πάσχα, όμως σίγουρο είναι ότι τον ερχόμενο μήνα το γήπεδο θα είναι 100% έτοιμο και όχι μόνο σε ότι έχει σχέση με τον χλοοτάπητα, αλλά και με άλλες εργασίες βελτίωσης. Το όραμα της διοίκησης του προέδρου Δημοσθένη Σφήκα και των συνεργατών του θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες βδομάδες και ο Ιστορικός Όλυμπος με τη μεγαλύτερη διαχρονικά προσφορά στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο θα έχει ένα γήπεδο όπως του αρμόζει.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια