Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με εκπροσώπους των τουριστικών καταλυμάτων Κέρκυρας συναντήθηκε ο Γιάννης Τρεπεκλής

ΟΕΤΚ
06 Απριλίου 2019 / 06:18

«Στηρίζουμε τους ανθρώπους του τουρισμού»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων Κέρκυρας συναντήθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» Γιάννης Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για τη νέα τουριστική περίοδο όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ενημερώθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. για τα κλαδικά ζητήματα και προβλήματα των ενοικιαζομένων δωματίων όπως η υπερφορολόγηση και οι δαιδαλώδεις διαδικασίες του ΕΣΠΑ , αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν στις δημόσιες υποδομές, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, το οδικό δίκτυο, το κυκλοφοριακό και άλλα.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «Ο κ. Τρεπεκλής συμμερίστηκε απόλυτα τον προβληματισμό τους και τους διαβεβαίωσε ότι αν ο Κερκυραϊκός λαός επιλέξει τον ίδιο και τους συνεργάτες του, έχουν και οργανωμένο σχέδιο αλλά και την εμπειρία για να δώσουν όσον το δυνατόν συντομότερα λύση στα προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητας της δημοτικής αρχής.  
Τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στέκεται με όλες του τις δυνάμεις κοντά στους ανθρώπους του τουρισμού, που αποτελεί τον βασικό οικονομικό μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας του νησιού μας και συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξει στενή συνεργασία με τη νέα Δημοτική αρχή και τους άλλους τουριστικούς φορείς για την χάραξη ενός στρατηγικού σχεδίου προβολής, αναβάθμισης και διαχείρισης του τουριστικού μας προορισμού».