Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό βραβείο για το «The Governor - Premium extra virgin olive oil» στον διαγωνισμό Tourism Awards 2019

The Governor - Premium extra virgin olive oil
10 Απριλίου 2019 / 13:56
Ελένη Κορωνάκη

ΑΘΗΝΑ. Πραγματοποιήθηκε χθες 9 Απριλίου το βράδυ η απονομή στον διαγωνισμό Tourism Awards 2019, μία εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα

Παπαδημητρίου. Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι: Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Δρ. Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ και Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  Τα βραβεία θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν τους άριστους, τους τολμηρούς και τους καινοτόμους. Τα δικά μας παιδιά Γιώργος κα Σπύρος  Δαφνής από τον Άγιο Ματθαίο, με το «The Governor - Premium extra virgin olive oil» πήραν το χρυσό βραβείο στην Olive Fabrica για το πρόγραμμα Corfu Olive Tours, στην κατηγορία: Speciality Travel, υποκατηγορία Αγροτουρισμός ή Τουρισμός Υπαίθρου. Να τονίσουμε ότι ήταν το μοναδικό βραβείο που απέσπασε η Κέρκυρα και αφορούσε την αγροτουριστική δραστηριότητα στο νησί.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.