Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Κρόνος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεγαλύτερο ραντεβού με την ιστορία του δίνει ο Κρόνος την Κυριακή, όπου στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στις 16:00

12
Απριλίου / 2019

θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε ένα ματς που η νίκη θα τον στέψει πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής και θα του δώσει το εισιτήριο για τη Football League. Ένα παιχνίδι στο οποίο επάνω, έχει το βλέμμα της όλη η φίλαθλη Κέρκυρα. Η ομάδα του Κρόνου όπου την τελευταία πενταετία με πρόεδρο και ηγέτη τον Ι. Καραϊσαρλή κατάφερε από τη 2η ουσιαστικά κατηγορία της ΕΠΣΚ να φτάσει πέρυσι στη Γ΄ Εθνική, φέτος απέχει μόλις 90 λεπτά από να γράψει νέα χρυσή σελίδα και να πετύχει κάτι που ως σήμερα μόνο ο ΑΟ Κέρκυρα και ο ΑΟ Κασσιόπης έχουν πετύχει.
Η ομάδα είναι σωστά δομημένη και κυρίως έχει έναν άνθρωπο στο τιμόνι που είναι άξιος καπετάνιος και την οδηγεί πολύ μακριά. Παρά τις φουρτούνες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και την αλλαγή προπονητή, ο Κρόνος με σοβαρότητα και σταθερότητα, είναι ένα βήμα από το μεγαλύτερο επίτευγμα που έχει φτάσει ποτέ.
Στο τελευταίο πολύ δύσκολο ματς στην Πτολεμαΐδα, κόντρα στον ισόβαθμο στην κορυφή Μακεδονικό Φούφα, πέραν της ψυχής και της μαχητικότητας των παικτών, υπήρχε και μια ακόμη τεράστια δύναμη για να φτάσει στη νίκη και αυτή ήταν ο κόσμος της ομάδας, οι Τιτάνες, που βρέθηκαν στο γήπεδο και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα.
Την Κυριακή ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις θα πρέπει κάθε Κερκυραίος φίλαθλος να βρεθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και να γίνει «Τιτάνας», εμψυχώνοντας την ομάδα. Η επιτυχία αυτή του Κρόνου θα είναι επιτυχία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Ραντεβού με την ιστορία για μια ακόμη κερκυραϊκή ομάδα που είναι πανέτοιμη να κάνει την υπέρβαση και το όνειρο των Αργυραδιτών, αλλά και κάθε υγιώς σκεπτόμενου κερκυραίου ποδοσφαιρόφιλου, πραγματικότητα.

Σπύρος Πίκουλας