Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Σπύρος Νεράντζης (video)

Σπύρος Νεράντζης
15 Απριλίου 2019 / 09:44

Δεσμεύτηκε ότι δεν θα τυπώσει αφίσες και δεν θα προωθήσει προεκλογικά φυλλάδια και κάρτες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δέκα νέους υποψηφίους με το συνδυασμό «Η Κέρκυρα ψηλά» ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων, Σπύρος Νεράντζης. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
1. Γιώργος Μεταλληνός - Οικονομολόγος, Λογιστής
2. Στέφανος Μεταλληνός - Οικονομολόγος
3. Σπύρος Γεωργοτάς - Εξωτερική Φρουρά Φυλακών Κέρκυρας
4. Βασίλης Δράμπαλος - Αστυνομικός
5. Νίκη Παμφίλη - Γραμματέας στην Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας
6. Άρτεμις Γισδάκη - Βρεπονηπιοκόμος, εθελόντρια
7. Σταματέλλα (Λέλα) Κοσκινά - Δημόσιος Υπάλληλος
8. Ζαΐρα Αυθίνου - Ξεναγός
9. Φωτεινή Τζέκου- Εκπαιδευτικός, συγγραφέας
10. Λασκαρίνα Γερασίμου - Δημοσιογράφος

«Δεν αρκούν μόνον το όραμα, οι θέσεις, το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι, για να ενημερωθούν υπεύθυνα οι δημότες και να επιλέξουν ποιούς θα ψηφίσουν» είπε ο Σπύρος Νεράντζης πριν ανακοινώσει τους νεόυς υποψηφίους. «Απαιτείται στον προεκλογικό αγώνα να δώσουμε το στίγμα μας για τον τρόπο επίτευξης των στόχων μας».
Παράλληλα ο επικεφαλής του συνδυασμού "η Κέρκυρα Ψηλά" δεσμεύτηκε για το διάστημα, που θα διαρκέσει η προεκλογική περίοδος, αλλά και για το μετά τις εκλογές διάστημα, ότι:

- Δεν θα τυπώσουν αφίσες και δεν θα προωθήσουν διαφημιστικά φυλλάδια και κάρτες.
- Οι ιδέες, οι προτάσεις, οι δράσεις και το πρόγραμμα τους θα κοινοποιηθούν σε όλους διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδαςτους: Η Κέρκυρα Ψηλά.
- Θα συνεχίσουν την προσπάθεια ανάδειξης της κουλτούρας εθελοντικών δράσεων, ενεργής συμμετοχής, ευαισθησίας και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας. Θα μείνουν σταθεροί στο πνεύμα συνεργασίας που προωθούμε ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος.
- Τις παραμονές των εκλογών θα δημοσιευθεί αναλυτικά ο οικονομικός απολογισμός της προεκλογικής περιόδου.
- Και τέλος για τα τοπικά συμβούλια, συνεχίζουν να καλούν τις τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν οι ίδιες τους υποψηφίους τους, χωρίς χρίσμα από συνδυασμούς ή κόμματα. «Ανταποκρίθηκαν ήδη πολλές. Η κοινωνία δεν χρειάζεται διαμεσολαβήσεις για να εκφράσει την θέληση της. Τα τοπικά συμβούλια, όπως και η τοπική αυτοδιοίκηση σε όλες τις βαθμίδες, πιστεύουμε ότι οφείλουν και μπορούν να είναι πραγματικά ανεξάρτητα».