Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωτιά του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας στον πανελλήνιο μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό

European School Radio
15 Απριλίου 2019 / 17:42

ΑΘΗΝΑ. Στον φετινό πανελλήνιο μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Καν΄το ακουστεί 2019» διακρίθηκε το 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας.

Τρεις μαθήτριες και ένα μαθητής απέσπασαν το 1ο βραβείο Λυκείων στην κατηγορία «Τραγούδι» ανάμεσα στις 100 δηλώσεις συμμετοχής στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Διαγωνισμός συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο με την Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠ.Π.Ε.Θ και το Παιδαγωγικό  Ινστιτούτο Κύπρου. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Βόλο την Παρασκευή 12/4/19 και σύμφωνα με την κριτική επιτροπή οι μαθητικές δημιουργίες συγκίνησαν ενώ οι νικητές ξεχώρισαν με μεγάλη δυσκολία.
Οι μαθήτριες Άννα-Μαρία Αλεξίου, Χριστίνα Θύμη, Μαρίνα Μαρτίνου και ο μαθητής Νικόλας Ευαγγελίδης  συνέθεσαν και εκτέλεσαν το δικό τους κομμάτι με τίτλο "Hope". Σε όλη τη διαδικασία το σχολείο στάθηκε αρωγός συμβάλλοντας με κάθε μέσο στην προσπάθεια των παιδιών, ενώ την ηχογράφηση ανέλαβε ο Ανδρέας Καλογεράς (Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ.Μακεδονίας) και η μαθήτρια Αγγελική Αναλύτη πλαισίωσε την προσπάθεια των παιδιών συμμετέχοντας στο σχετικό βιντεοκλίπ. 

Δείτε το βίντεοκλιπ εδώ