Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεαροί συνελήφθησαν για διάρρηξη του κυλικείου του 1ου & 2ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας

Διάρρηξη
18 Απριλίου 2019 / 08:36
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Τα σχολεία εξακολουθούν να τελούν υπό κατάληψη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το κοινό κυλικείο 1ου και 2ου Λυκείου Κέρκυρας, διέρρηξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης. Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, η διάρρηξη έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Έγινε αντιληπτή το πρωί, όταν βρέθηκαν σπασμένες οι δύο πόρτες του κυλικείου, μια σιδερένια και μια ξύλινη. Ο δράστης ή οι δράστες, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος καθώς επίσης και όλα τα εμπορεύματά του. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Σήμανση, για να εξετάσουν τον χώρο, ενώ υποβλήθηκε μήνυση κατ' αγνώστων.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε δύο νεαρούς, έναν 19χρονο Έλληνα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και έναν 17χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνελήφθη ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ακόμα ένας 21χρονος Έλληνας και δύο υπήκοοι Αλβανίας 17 και 20 χρονών, οι οποίοι αναζητούνται από την Ασφάλεια Κέρκυρας.
Να σημειωθεί ότι το 1ο, 2ο, 3ο και 5ο ΓΕΛ εξακολουθούν να τελούν υπο κατάληψη, ενώ οι καταλήψεις στα σχολεία εκτός πόλης έχουν λήξει. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.