Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση του συνδυασμού του Σπ. Νεράντζη με πολίτες στο εκλογικό του κέντρο

Σπύρος Νεράντζης
19 Απριλίου 2019 / 13:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλοί φίλοι ανταποκρίθηκαν στο ανοικτό κάλεσμα στο εκλογικό κέντρο του Σπύρου Νεράντζη, υποψηφίου δημάρχου κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων.

Με moto «Αν δεν μας γνωρίσετε, πώς θα μας ψηφίσετε;», ο Σπύρος Νεράντζης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του "Η Κέρκυρα ψηλά" , είχαν μια χαλαρή, ανεπίσημη συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης. Πριν ακόμα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη διασταύρωση των Αλυκών Ποταμού, φίλοι και συμπολίτες μαζεύτηκαν για κουβεντούλα και ένα ποτό.
«Μας εξέπληξαν ευχάριστα» λέει ο Σπύρος Νεράντζης «όχι τόσο για την μεγάλη προσέλευση αλλά κυρίως για την διάθεση όλων να ενημερωθούν, να συζητήσουν, να φέρουν ιδέες και προτάσεις». Άκουσαν με ενδιαφέρον την σύντομη ομιλία του υποψήφιου δημάρχου και συζήτησαν με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. 
Όπως ανακοίνωσε ο συνδυασμός, «τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα σταδιακά οι επιμέρους τομείς του προγράμματος μας. Οι χθεσινές προτάσεις των συμπολιτών μας ήταν πολύτιμες.
Η επαφή και ο διάλογος με τους δημότες της Κέρκυρας και των Διαποντίων συνεχίζεται καθημερινά πριν και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές».