Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο διοικητικό σχήμα στον Αστέρα Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
16 Ιουνίου 2016 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Κυριακή είχαν την ΓΣ και τις εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Πετριτή για τον Αστέρα.

Οι εκλεγμένοι συγκροτήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ σε σώμα, με τον Αντώνη Κουρτέση να παραμένει πρόεδρος στην ομάδα και τον ισχυρό άντρα της ομάδας Σπύρο Κουρτέση να είναι στη θέση του αντιπροέδρου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου έχει πλέον την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος: Κουρτέσης Αντώνης
Αντιπρόεδρος: Κουρτέσης Σπύρος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Παγκράτης Νίκος 
Γεν. Γραμματέας: Κουρτέσης Σπύρος
Οικ. Υπεύθυνος: Παγκράτης Φώτης
Γεν. αρχηγοί: Καλούδης Κων/νος - Βλαχόπουλος Δημήτρης
Υπευθ. Δημοσίων σχέσεων - γραφείο τύπου: Γιαννούλη Μαρία - Παγκράτης Χαράλαμπος
Διευθυντής Ποδ. Τμήματος: Γεωργοπάλης Γεώργιος
Έφοροι Υλικού: Παγκράτης Γιώργος - Στούπας Λεωνίδας
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Καλησπεράτης Αντώνης - Στούπας Σπύρος
Υπευθ. Γηπέδου: Παγκράτης Κώστας - Παγκράτης Φώτης
Μέλη: Γεωργοπάλης Σπύρος, Λέσσης Στέφανος, Παγκράτης Κώστας 
Ήδη οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν πιάσει δουλειά και κοιτάνε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να μπουν σε μια τροχιά ώστε να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Φυσικά η συνάντηση και συζήτηση με τον Βασίλη Ξάνθη, τον τεχνικό που ανέβασε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά παράλληλα καίγονται για να καταφέρουν να παίξουν στην έδρα τους σαν γηπεδούχοι και να μην αναγκαστούν να έχουν έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ, που απέχει αρκετά από το χωριό και σίγουρα δεν «βολεύει» όλους τους φιλάθλους να είναι κοντά στην ομάδα. Από κει και πέρα ξέρουν πολύ καλά, ότι σχεδόν όλα τα παιδιά του χωριού που μάτωσαν-ίδρωσαν τη φανέλα και φέτος και ανέβασαν την ομάδα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και στη Γ΄ Εθνική, ίσως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Νίκου Γεωργοπάλη (εργάζεται εκτός Κέρκυρας) δεν του επιτρέψουν να είναι έγκαιρα στην ομάδα και μάλλον θα χάσει την προετοιμασία. 
Αυτό που θα επιδιώξουν είναι να κρατήσουν όλο το έμψυχο υλικό, με προτεραιότητα σε Ριγανά, Αλ. Πάγκαλη και Πρ. Πάγκαλη που έπαιξαν φέτος εκεί, ενώ ο Δ. Ασπιώτης αν και μιας κάποιας ηλικίας, έχει δυνατότητα να σταθεί και να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί και με αυτόν θα γίνουν συζητήσεις
Από κει και πέρα οι πληροφορίες λένε ότι η ΠΑΕ προσανατολίζεται να δώσει τέσσερις ποδοσφαιριστές στον Αστέρα, με τον Βούλγαρη βέβαια να επιστρέφει, αφού είχε δοθεί για ένα χρόνο, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα θελήσουν οι άλλοι να πάνε να παίξουν στον Αστέρα (είναι δυο αμυντικοί, ο ένας δεν θέλει να πάει και ένας επιθετικός που δύσκολα θα δεχθεί να παίξει στον Πετριτή). Αναγκαστικά και με δεδομένο ότι στο νησί οι περισσότεροι καλοί παίκτες έχουν ήδη κλείσει, ίσως χρειαστεί να φέρει παίκτες και εκτός Κέρκυρας ο Αστέρας, ο χρόνος θα δείξει. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια