Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Aerial dancing πάνω από τη θάλασσα πλέοντας με ιστιοπλοϊκό

Beyond Aerial
17 Μαΐου 2019 / 12:29
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σχολή Beyond Aerial ταξιδεύει στην Κέρκυρα για ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο εναέριου χορού πάνω

από τη θάλασσα πλέοντας με ιστιοπλοϊκό.
Αν σου αρέσει ο εναέριος χορός με πανιά και θες να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στην extreme εκδοχή του, τότε αυτή η δράση σε αφορά.
Η φημισμένη για αντίστοιχες δράσεις στον ακραίο εναέριο χορό Κατερίνα Σολδάτου δίνει την ευκαιρία και μοιράζεται τις εμπειρίες, τις τεχνικές και τη γνώση της απ'όλες τις δράσεις και κυρίως αυτές που αφορούν τη θάλασσα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει δύο μονοήμερες εκδρομές με το αγαπημένο μας ιστιοπλοϊκό Darinka II στις 22 και 23 Ιουνίου με σημείο εκκίνησης τη μαρίνα Γουβιών.
Από το πρωί έως αργά το απόγευμα το πρόγραμμα μέσω μιας όμορφης εκδρομής στις βορειοανατολικές ακτές της Κέρκυρας περιλαμβάνει μάθημα, πολλαπλές παρουσιάσεις χορογραφιών και τεχνικών στα πανιά, ανάλυση και βοήθεια καθώς ενδιάμεσα στάση για μπάνιο και χαλάρωση. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα δημοσιευθεί οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα μπορούν να μοιραστούν και οι συμμετέχοντες από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/beyondaerialdancing
Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 18 ετών καθώς και η ενασχόληση τους με τον εναέριο χορό να είναι τουλάχιστον για ένα χρόνο.
Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο  email : [email protected] , τηλεφωνικώς στο 6949274632 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/beyondaerialdancing
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.