Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραδιά νεολαίας με τη Μερόπη Υδραίου

Μερόπη Υδραίου
19 Μαΐου 2019 / 08:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση για τους νέους και τις νέες, έκανε η υποψήφια δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.

Η ανταπόκριση των νέων ανθρώπων στην πρόσκληση της Μερόπης Υδραίου, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ήταν μαζική και δυναμική. Μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα η υπ. Δήμαρχος συζήτησε με όλους, άκουσε τις επισημάνσεις αλλά και τα ζητήματα που της έθεσαν οι νέοι άνθρωποι.
Αναφερόμενη στη βραδιά νεολαίας, η Μερόπη Υδραίου λέει: «Στη μάχη που δίνουμε για μια Νέα Αρχή οι νέοι άνθρωποι είναι στην πρώτη γραμμή.
Αποδείχθηκε ότι οι νέες και οι νέοι της Κέρκυρας αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο, είναι άνθρωποι με ανησυχίες ,ικανότητες,  όνειρα και πολύ όμορφες και πρωτοποριακές ιδέες για το νησί μας αλλά και για τη λειτουργία του Νέου Δήμου.
Μέχρι σήμερα ο Δήμος ήταν σε απόσταση από τους νέους ανθρώπους, αυτό θα αλλάξει.
Έχουμε δεσμευτεί στο πρόγραμμά μας για:
-Τη στήριξη των νέων ανθρώπων στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα , με τη θέσπιση μειωμένων τελών για τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας μιας νέας επιχείρησης που δημιουργεί ένας νέος κάτω των 35 ετών.
-Την ενίσχυση της καινοτομίας με υποδομές υποστήριξης start-up νεανικών επιχειρήσεων, γραφείο ενίσχυσης επιχειρηματικότητας για ενημέρωση αναφορικά με χρηματοδοτικά προγράμματα για αναβάθμιση ή  δημιουργία νέων επιχειρήσεων»