Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣ Κέρκυρας για αγώνα αλληλεγγύης & προπονητές στην Α1

ΕΠΣ Κέρκυρας
20 Ιουνίου 2016 / 20:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με στόχο να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη προηγούμενων χρόνων, η ΕΠΣΚ πήρε κάποιες αποφάσεις που την δεσμεύουν έτσι ώστε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους και να μην έχουμε γεγονότα σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Πέρσι ο αγώνας αλληλεγγύης, ανάμεσα στον πρωταθλητή και κυπελλούχο Κέρκυρας, που γίνεται αρχές Σεπτέμβρη,  δεν έγινε από καθαρά λάθος χειρισμούς της Ένωσης, αλλά φέτος οριστικοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής του.  Δεν θέλει να έχουμε τα ίδια προβλήματα που οδήγησαν στην ματαίωση του περσινού παιγνιδιού, σωστά λοιπόν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία, που υποχρεωτικά θα πρέπει να τηρηθεί.
Επίσης η ΕΠΟ (εκλογές έρχονται) αποφάσισε να αφήσει τις Ενώσεις να πάρουν αποφάσεις, αν στην Α1 κατηγορία θα έχουν διπλωματούχους προπονητές (όπως ίσχυε) ή όχι, με την ΕΠΣΚ, σωστά να αποφασίζει ότι το μέτρο της πρόσληψης στην Α1 διπλωματούχου προπονητή πρέπει να ισχύσει και φέτος. Να δούμε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρε ενόψει της νέας σεζόν.  

«Αγώνας αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»
Ανακοινώνεται για την έγκαιρο προγραμματισμό των σωματείων μας ότι ο «Αγώνας αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», ανάμεσα στον πρωταθλητή Αστέρα Πετριτή και τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Κ Κρόνο Αργυράδων, θα διεξαχθεί απαρέγκλιτα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, ανάλογα με το πρόγραμμα των αγώνων της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ Κέρκυρα.
Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας θα γίνει αμέσως μετά την ανακοίνωση το προγράμματος της Σούπερ Λίγκας.  Το Δ.Σ με αποφάσεις που θα συμπεριληφθούν στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων της θα διασφαλίσει τη διεξαγωγή του αγώνα, με τα χαρακτηριστικά που πραγματικά πρέπει να έχει.
 
 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια