Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντίδραση με Λευκό ή Άκυρο, προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση

Λαϊκή Συσπείρωση
30 Μαΐου 2019 / 10:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αντίθεσή της στη λογική του «μικρότερου κακού», εκφράζει η Λαϊκή Συσπείρωση, καλώντας τους ψηφοφόρους της να αντιδράσουν στον εκλογικό νόμο, που νοθεύει την επιλογή του λαού.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον δεύτερο γύρο των εκλογών της τοπικής διοίκησης, η ανακοίνωση αναφέρει: 

            Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στους Δήμους της Κέρκυρας και των Παξών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά, όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας με κάθε τρόποκαι ξεπέρασαν εκβιαστικά διλλήματα, πόλωση και πολυδιάσπαση δυνάμεων.
            Ο εκλογικός νόμος με τους δεύτερους γύρους νοθεύει την επιλογή του λαού και προσπαθεί να ξαναφέρει στα μέτρα του το όποιο βήμα χειραφέτησης έγινε, για αυτό εμείς σταθερά ζητάμε την κατάργησή του.
            Καλούμε όλους όσους στήριξαν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στις κάλπες της προηγούμενης Κυριακής, να στηρίξουν αυτή τους την επιλογή, να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη λογική του μικρότερου κακού με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δηλώνουμε στους εκπρόσωπους του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους. Είναι αδιανόητο να μας ζητάνε να στηρίξουμε συνδυασμούς και πολιτικές που ήδη καταδικάσαμε στις 26 Μάη.Λευκή επιταγή δε δίνουμε σε κανέναν!
            Συνεχίζουμε αποφασιστικά για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Να αξιοποιήσουμε και αυτό το όπλο ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανάκτηση απωλειών, της ικανοποίησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών!
Κέρκυρα, 30/5/2019