Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γκόγκιτς φοράει πάλι τα «κυανέρυθρα»

Σπύρος Σπίνουλας
23 Ιουνίου 2016 / 13:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γκόγκιτς, ή Σπύρος Σπίνουλας πέρασε από τον ΑΟ Κέρκυρα δέκα χρόνια πριν, όμως σαν παίκτης ολοκληρώθηκε με τον Ρομπέρτο Μπολάνο τεχνικό, στην Βολίδα, εκεί όπου ξεκίνησε και έπαιξε ποδόσφαιρο, πήρε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος το 2009 και άνοιξε τα φτερά του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Ασπρόπυργος, η ομάδα που αντιμετώπισε στον τελικό του Μεσολογγίου το 2009, ήταν αυτή που τον έκανε επαγγελματία, πήγε στη συνέχεια για τρία χρόνια στην Παναχαϊκή και τα δυο τελευταία έπαιξε στον Παναιγιάλειο. Ήλθε η ώρα να επιστρέψει στο νησί και στον ΑΟΚ Κέρκυρα, με τον οποίο έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του και είναι θετική η προσπάθεια της διοίκησης να τον εντάξει στο δυναμικό της, εξαιρετικός παίκτης και άριστος χαρακτήρας. Αναμένετε απλά η επισημοποίηση της συμφωνίας για τον Γκόγκιτς, ο οποίος ξεκίνησε σαν επιθετικός, ήταν εντυπωσιακός με τα χρώματα της Βολίδας στη Δ΄ Εθνική, τη χρυσή εποχή της ομάδας του νησιού μας,  αλλά κάνει πλέον επαγγελματική καριέρα σαν δεξιό μπακ. Την απόκτηση του Σπίνουλα την είχε εισηγηθεί ο Αλέκος Βοσνιάδης, αλλά με την πρόταση συμφώνησε και ο Μιχάλης Γρηγορίου. 
 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια