Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Είστε εκτός πραγματικότητας» λένε ΠΙΝ & Δήμος στο ΣΥΡΙΖΑ

Σκουπίδια
24 Ιουνίου 2016 / 13:56

ΚΕΡΚΥΡΑ.«Aπογοήτευση μας προκάλεσε η ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με την οποία η πλειοψηφία του συντονιστικού αυτού οργάνου έρχεται σε ευθεία ρήξη με την δημοτική, την περιφερειακή αρχή, τα στελέχη του κόμματος που δρουν σε αυτές, αλλά και τα αυτοδιοικητικά στελέχη που χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται και αγωνιούν για την επιτυχία των στόχων μας.

Συγχρόνως έρχονται σε σύγκρουση με την ίδια την κυβέρνηση και τις προτάσεις που μέσω των αρμόδιων  υπουργών  διατύπωσε στην πολύ πρόσφατη σύσκεψη στην Αθήνα. Και όλα αυτά χωρίς καν τη σύμφωνη γνώμη της Νομαρχιακής Επιτροπής.
 
Οι προτάσεις που καταθέτουν στην ανακοίνωσή τους για την επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, δεν εκφράζουν την αγωνία της κοινωνίας ούτε την πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχρόνως δεν δίνουν καμιά ρεαλιστική απάντηση στο πώς θα λυθεί το πρόβλημα εδώ και τώρα. Αντίθετα καλλιεργούν σύγχυση και δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η οξύτητα του προβλήματος που επηρεάζει την δημόσια υγεία και την οικονομική ζωή της κοινωνίας.
           
Είναι αντιληπτό πια ότι υπηρετούν άλλους στόχους. Εμείς όμως δεν τους επιτρέπουμε να μιλάνε εξ ονόματός μας ούτε όμως και εξ ονόματος της κοινωνίας, η οποία αγωνιά για λύσεις εδώ και τώρα και όχι για εσωκομματικές αντιπαραθέσεις.
Εμείς επιμένουμε και  θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση των προτάσεων που Δήμος και Περιφέρεια έχουν καταθέσει για την άμεση επίλυση του προβλήματος».
 
                        ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
 
                        Ασπιώτης Αλέκος
                        Βλαχόπουλος Σπύρος
                        Γουλής Ανδρέας
                        Κορακιανίτης Νίκος
                        Λουκανάρης Θόδωρος
                        Μάστορα Νόνη
                        Μωραϊτης Χρήστος
                        Παγκράτης Λεωνίδας
                        Πρετούλης Μάρκος
                        Τσούκας Διονύσιος