Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε. Κέρκυρας

ΛΑ.Ε
20 Ιουνίου 2019 / 13:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο και τους υποψηφίους βουλευτές για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Πρόκειται για τους:

Κάντα Μαγδαληνή του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1960 στα Μελίκια Λευκίμμης. Είναι παντρεμένη με τον Κάντα Αριστοτέλη έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες στην Κέρκυρα και την Εύβοια.

Μιχαλάκη Μαίρη του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Επίσκεψη Κέρκυρας το 1953. Κάτοχος διπλώματος Γαλλικής φιλολογίας στο Παρίσι και Ανωτέρας Σχολής Φυσικοθεραπευτών. Δούλεψε ως φυσικοθεραπεύτρια από το 1983 και τώρα είναι συνταξιούχος.

Μπογδάνος Γεώργιος του Νικολάου

Γεννήθηκε το 1971. Τέλειωσε Γυμνάσιο – Λύκειο στους Παξούς και είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού. Εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Ασχολείται ενεργά  με την τοπική αγροτική  παράγωγη.

Ντούσικος Λάμπρος του Κων/νου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Κάτοχος μεταπτυχιακού στη Βασιλική Ακαδημία της Χάγης και διδακτορικού στη Φιλοσοφία της Επιστήμης στο VUB των Βρυξελλών. Από το 2009 ζει στην Κέρκυρα. Ήταν μέλος του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου, με ενεργή πολιτική δράση στα κινήματα ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις (14 Περιφερειακά Αεροδρόμια, Ερημίτης, Ίσσος). Εργάζεται ως εργατοτεχνίτης.

Σαμοΐλης Στέφανος του Κων/νου-Νικολάου

Γεννήθηκε το 1955 στη Λευκίμμη. Είναι αρχιτέκτων-μηχανικός, απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Γένοβας Ιταλίας.  Εξελέγη δύο φορές Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιουνίου 2012 και τον Ιανουάριο 2015. Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ήταν ένας από τους 25 Βουλευτές που συγκρότησαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Ανυπότακτο Ιόνιο".