Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στους Αγ. Σαράντα, όπλα στην προεκλογική φαρέτρα του Έντι Ράμα

Αλβανία
23 Ιουνίου 2019 / 09:05
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ. Σε προσωπική υπόθεση έχει μετατρέψει για μια ακόμα φορά την καμπάνια για τις εκλογές ο Έντι Ράμα.

Άλλοτε φορώντας καπελάκι PS (Σοσιαλιστικό Κόμμα) και άλλοτε προσθέτοντας πουκάμισο με τα αρχικά και το 30, προβάλλοντας έτσι τη θέση του ότι οι τοπικές εκλογές θα γίνουν οπωσδήποτε την επόμενη Κυριακή, 30 του μηνός Ιουνίου, όπως αρχικώς είχαν προσδιοριστεί.
Το επικοινωνιακό όπλο στη φαρέτρα του πρωθυπουργού της Αλβανίας, το Σάββατο, είχε το όνομα της Κάρλα Μπρούνι, που προσκλήθηκε να δώσει συναυλία, με αφορμή την παγκόσμια μέρα της μουσικής, στο αρχαίο θέατρο του Βουθρωτού. Συνοδευόταν φυσικά από τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί. Και όπως μετέφερε κι ο Ράμα στην εκλογική συνάντηση για την παρουσίαση του υποψηφίου Χρηστάκη Κίτσου στον παραμεθόριο Δήμο με την Ελλάδα, τη Φοινίκη, το διάσημο ζευγάρι έμεινε έκπληκτο "από την εξαιρετική διαφορά ανάμεσα στην ιδέα που είχαν για την Αλβανία όταν ήρθαν και την Αλβανία που είδαν".
Το Σάββατο έγινε η προεκλογική εκδήλωση του ΣΚ στους Αγ. Σαράντα, για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του γιατρού Αντριάν Γκούρμα στον δήμο της πόλης.
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.