Ο Βαγγέλης Αθανασίου ξανά στο τιμόνι του ΣΗΠΕ

Ο νέος πρόεδρος του δ.σ. του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, Β. Αθανασίου με την εκπρόσωπο της Παγκόμσιας Οργάνωσης Εφημερίδων, Α. Μέστον στο συνέδριο για τον περιφερειακό Τύπο που οργάνωσε ο ΣΗΠΕ πριν από περίπου τρία χρόνια.

ΑΘΗΝΑ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου στον Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου στα Χανιά, η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων. Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τη διαχείριση του ΔΣ, το απάλλαξε και κατόπιν ακολούθησε συζήτηση.

27
Ιουνίου / 2016

Στη Γενική Συνέλευση τέθηκαν με επιτακτικότητα τα θέματα που απασχολούν τη συνέχιση της λειτουργίας των ημερήσιων εφημερίδων της Περιφέρειας, καθώς και οι προτεραιότητες του κλάδου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΗΠΕ, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που προηγήθηκαν. Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:
•    Πρόεδρος: Βαγγέλης Αθανασίου, Νέοι Αγώνες Ιωαννίνων
•    Αντιπρόεδρος: Μανώλης Χαλκιαδάκης, Ρεθεμνιώτικα Νέα
•    Γ. Γραμματέας: Ελένη Διαφωνίδου, Εμπρός Ξάνθης 
•    Ταμίας: Κωνσταντίνος Μπούθας, Ημερησία Ημαθίας
•    Κοσμήτορας: Αδαμαντία Φραγγεδάκη, Παρατηρητής Σερρών
•    Αναπληρωματικά μέλη: Γεώργιος Βακόνδιος Κοινή Γνώμη Σύρου, Πολυξένη Αργυροπούλου Χρονικά Δράμας, Κωνσταντίνα Σαμαρά Συνείδηση Αιτωλοακαρνανίας
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ιωάννα Δερμίση Περικοί Αντίλαλοι, Περάκης Παρασκευάς Χανιώτικα Νέα, Αθηναγόρας Μυκωνιάτης Πατρίς Ηρακλείου. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επιβεβαίωσαν τη βούληση να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με διάθεση συνεργατικότητας και διαλόγου, προκειμένου να προασπιστούν αποτελεσματικά τα συμφέροντα των μελών του ΣΗΠΕ και να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κρίσιμα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, με βάση όσα διαμείφθηκαν στην πλούσια και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του σωματείου στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης.