Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημήτρης Μπιάγκης - Η διάσταση της στήριξης των ατόμων με αναπηρία πρέπει να διατρέχει κάθε πτυχή του δημόσιου βίου

ΑΜΕΑ
04 Ιουλίου 2019 / 11:38
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίσκεψη στα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Κέρκυρας πραγματοποίησε ο

Υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης.
Ο κ. Μπιάγκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο Ανδρέα Σκούπουρα  και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Σπανό τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας στην Κέρκυρα και πανελλαδικά και να αναπτύξει τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για την στήριξη, την προσβασιμότητα και την αλλαγή των αντιλήψεων  που πρέπει να επέλθει για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις. Για τα ζητήματα αυτά ο κ. Μπιάγκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Αν υπάρχει μια κοινωνική ομάδα που η κρίση έπληξε περισσότερο από κάθε άλλη, αυτή είναι των ατόμων με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους. Γι’ αυτό χρειάζονται άμεσα θετικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.
Η διάσταση της στήριξης των ατόμων με αναπηρία πρέπει να διατρέχει κάθε πτυχή του δημόσιου βίου. Το Κίνημα Αλλαγής έχει δεσμευθεί για την ανάπτυξη ενός οδικού χάρτη, με οριζόντιες πολιτικές, για την αυτονομία, ανεξαρτησία και ισότιμη κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία. Με ελευθερία επιλογών στην ζωή και στην προσωπική τους ευημερία».
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.