Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Φάνη Σκιαδόπουλο

πένθος
08 Ιουλίου 2019 / 07:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Φάνης Σκιαδόπουλος. Άφησε την τελευταία του πνοή χθες, στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, προδομένος από την καρδιά του.

Δραστήριο και αγαπητό μέλος της κερκυραϊκής κοινωνίας, υπήρξε αρχηγός του ιστορικού Ελλήσποντου και από τους ιδρυτές του αγαπημένου στους φιλάθλους ΑΟ Κέρκυρα. Υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της εποχής του στα ποδοσφαιρικά πολιτιστικά & κοινωνικά δρώμενα του νησιού μας. Για πενήντα και πλέον χρόνια ήταν η πρώτη τρομπέτα στην Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος». Υπήρξε ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ελλήσποντου Κέρκυρας. Ήταν από τους ιδρυτές του ΑΟ Κέρκυρα, στον οποίο διατέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Αρχηγός, γι αυτό και πήρε το προσωνύμιο «Αρχηγός». Υπήρξε επίσης καθηγητής διαιτησίας και πρόεδρος των διαιτητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας. Ο γνωστός σε όλους Φάνης υπήρξε έμπορος-επιχειρηματίας για περισσότερο από 60 χρόνια λειτουργώντας την επιχείρηση του στο ίδιο γνωστό κεντρικό σημείο της πόλης.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο Α΄ Νεκροταφείο (Γαρίτσα). Η οικογένεια του, η οποία στις τελευταίες του στιγμές ήταν στο πλευρό του, παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην αγαπημένη του Φιλαρμονική «Μάντζαρος». 
Οι εκδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εκφράζουν τα θερμότατά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.