Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπερήφανος ο Γ. Καλούδης για τις επιδόσεις των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας

εθνικές εκλογές
08 Ιουλίου 2019 / 11:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιώργος Καλούδης, ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, συγχαίρει θερμότατα τους συναδέλφους του για τις επιδόσεις τους στις βουλευτικές εκλογές:

«Συγχαίρω θερμά τους Δικηγόρους Κέρκυρας-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ.κ. Νίκο Δένδια, Αλέκο Αυλωνίτη και Δημήτρη Μπιάγκη που εκλέχτηκαν χτες βουλευτές Αθήνας ο Νίκος και Κέρκυρας ο Αλέκος και ο Δημήτρης, με τρία διαφορετικά κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ΚΙΝΑΛ, αντίστοιχα.
Για μένα και για τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας είναι μεγάλη χαρά και τιμή το γεγονός αυτό, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.  Με τη δική μου θητεία άρχισε να διευρύνεται ο ρόλος και να μεγαλώνει η κοινωνική απήχηση των Δικηγόρων Κέρκυρας και είμαι υπερήφανος για  το γεγονός αυτό.
Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε καλή συνεργασία και με τους τρείς συναδέλφους μου για τα καυτά προβλήματα της Κέρκυρας, για τα γενικά και ειδικά θέματα απονομής δικαιοσύνης , με διαφάνεια στο δημόσιο βίο αλλά και για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων των Δικηγόρων που είναι στυλοβάτες του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Συγχαίρω επίσης τους Δικηγόρους Κέρκυρας συναδέλφους κ.κ. Εύφη Τσαγγαλίδου και Σπύρο Σαββανή για τη συμμετοχή τους, τον αγώνα τους και τα καλά αποτελέσματά τους στα ψηφοδέλτια των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΜΕΡΑ 25-Βαρουφάκη αντίστοιχα.
Συγχαρητήρια και στον βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανο Γκίκα για την επανεκλογή του και πιστεύω σε καλή συνεργασία και με τον Στέφανο».
Γιώργος Καλούδης
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας