Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΜέΡΑ25: Βαθιά δημοκρατικό και προοδευτικό νησί η Κέρκυρα

ΜέΡΑ25
08 Ιουλίου 2019 / 18:27

Τις ευχαριστίες του εκφράζει το ΜέΡΑ25 στους Κερκυραίους που το εμπιστεύθηκαν, δίνοντάς του ποσοστό 4,84%

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, από το ΜέΡΑ25 Κέρκυρας, προς όλες τις Κερκυραίες και Κερκυραίους συμπολίτες μας ,που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν ξανά με την ψήφο τους, δίνοντάς μας ποσοστό 4,84%.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, που δίνει πλήρη αυτοδυναμία στην Ν.Δ. αποτελεί μια αρνητική ψήφο.
Είναι μια αρνητική ψήφος που δρομολογήθηκε το βράδυ του Δημοψηφίσματος , όταν ο Αλέξης Τσίπρας ,ανέσυρε την Ν.Δ. και τον μνημονιακό χώρο, από το καλάθι των αχρήστων , στο οποίο ο Ελληνικός Λαός είχε βάλει το Μνημονιακό τόξο με εκείνο το περήφανο ΟΧΙ και έβαλε την Ν.Δ. στις ράγες που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσαν στην σημερινή νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.

Ο λαός μας τιμωρεί τις Κυβερνήσεις που επιβάλλουν μνημόνια.
Δεσμευόμαστε ως ΜέΡΑ 25 τόσο εντός της βουλής όσο και εκτός της βουλής, να μιλάμε προγραμματικά με μετριοπάθεια και πλήρη ανυπακοή σε όλα αυτά που στέλνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και ερημοποιούν και καταστρέφουν της χώρα μας.

Εμείς ξεκινάμε έναν ανένδοτο ΜΟΝΟΜΕΤΩΠΟ αγώνα εναντίον του μοντέλου της Λετονίας(Φοροαπαλλαγές για τους λίγους και επιπλέον βάρη για τους πολλούς) , και εναντίον της παρασιτικής ολιγαρχίας .
Η Κέρκυρα για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι ένα βαθιά Δημοκρατικό και προοδευτικό νησί.

Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε με όραμα, ελπίδα και πρόγραμμα για τον άνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε».