Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δέσπος το νέο απόκτημα του Φαίακα

Χάντμπολ
11 Ιουλίου 2019 / 14:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Handball Premier, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Φαίακας, έχει υψηλές απαιτήσεις και οι άνθρωποί του το γνωρίζουν καλά.

Έτσι, ο σχεδιασμός και η ενίσχυση της ομάδας με έμψυχο υλικό συνεχίζονται, με μία ακόμη μεταγραφική κίνηση που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης, αυτή του Τάσου Δέσπου από τη Θεσσαλονίκη. Είναι άγνωστο αν η ενίσχυση του ρόστερ θα σταματήσει εδώ η θα συνεχίσει. Ο Τάσος Δέσπος είναι η έβδομη μεταγραφική κίνηση της ομάδας, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι Κόντης, Δούγιας, Τσαμουρίδης, Χάλαρης, Χερουβείμ και Καραγκιοζίδης.
Η ανακοίνωση του Φαίακα: «Καλώς ήρθες στο νησί , Τάσο! Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Τάσου Δέσπου στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 22/10/1994 στη Θεσσαλονίκη, o ύψους 2,03μ Τάσος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χ.Α.Ν.Θ. και Φοίβο Συκεών. Η απόκτηση του Τάσου αποτελεί μια ακόμα σημαντική μεταγραφική επιτυχία του συλλόγου μας και του νέου Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για διεθνή αθλητή με συμμετοχές στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.
Από την πλευρά του ο Τάσος Δέσπος σε δηλώσεις του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Το νησί μου είμαι γνώριμο, όπως και τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε σε αυτό της το ξεκίνημα στη πρώτη κατηγορία, να ευχηθώ καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία σε όλους. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Φοίβο Συκεών για την εξαιρετική συνεργασία μας πέρσι, καθώς και τη Χ.Α.Ν.Θ. από όπου ξεκίνησα».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια