Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κώστας Νικολούζος: Είμαι πρόθυμος να ενημερώσω τον Αλέκο Αυλωνίτη για σκουπίδια

Σκουπίδια
12 Ιουλίου 2019 / 07:42

«Θεωρώ θετική την πρόταση για την πραγματοποίηση μιας ευρείας σύσκεψης»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την διαβεβαίωση ότι το θέμα των απορριμμάτων απασχολεί καθημερινά τις συναντήσεις όλων των δημάρχων, δίνει ο Δήμαρχος του ενιαίου δήμου Κέρκυρας, απαντώντας στην διαδικτυακή πρόταση του νεοκλεγέντα βουλευτή Αλέκου Αυλωνίτη. Ο δήμαρχος δεν κρύβει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η πρωτοβουλία  αυτή αναρτήθηκε στο Facebook, πριν απευθυνθεί στον ίδιο, αφού «το γραφείο του είναι πάντα ανοικτό σε κάθε πολίτη και προφανώς στους αιρετούς».
Ενημερώνει επίσης ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα και είναι πρόθυμος να τον ενημερώσει και προσωπικά.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Αγαπητέ Αλέκο,
 
Κατανοώ το ενδιαφέρον σου για το πρόβλημα αποκομιδής των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και το οποίο  - δυστυχώς - οφείλεται στο συνδυασμό διαφόρων  αρνητικών παραγόντων.
 
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα, πριν κάνεις τη σχετική ανάρτηση στο facebook και τις δηλώσεις στα ΜΜΕ,  να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να συζητήσουμε επί του θέματος. Το Γραφείο του Δημάρχου, γνωρίζεις ότι είναι πάντοτε ανοικτό για κάθε δημότη και – προφανώς – για τους αιρετούς εκπροσώπους της Κέρκυρας.
 
Σε κάθε περίπτωση, σε βεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υπέρβαση των εμποδίων  που δημιουργούν  τα σημερινά προβλήματα, νομικά και άλλα. Ταυτοχρόνως, το θέμα των απορριμμάτων είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τις συναντήσεις μου με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους.
 
Θεωρώ θετική την πρότασή σου για την πραγματοποίηση μιας ευρείας σύσκεψης επί του θέματος και μέχρι τότε είμαι στη διάθεσή σου προκειμένου να σε ενημερώσω και προσωπικά».
 
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας 
Κώστας Νικολούζος