Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώνεται ο νέος κύκλος γυρισμάτων της «κερκυραϊκής» σειράς του ΣΚΑΪ (video-photos)

8 Λέξεις
18 Ιουλίου 2019 / 13:48
ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα το πρώτο «action» για τον Απόστολο Γκλέτσο, προηγήθηκε ο Α. Ανδρεόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επέστρεψαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και αύριο, Παρασκευή, ολοκληρώνουν το πρώτο πακέτο «κανονικών» γυρισμάτων τους - μετά, δηλαδή, τον «πιλότο» του Απριλίου. Ο λόγος για τους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς των Βάνας Δημητρίου, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου («Μπρούσκο», «Τατουάζ» και δε συμμαζεύεται…) «8 λέξεις», που, ως γνωστόν, θα προβληθεί το φθινόπωρο, απ’ την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Με γυρίσματα σε Κέρκυρα, Ιταλία και Αθήνα.

Βάση και πάλι του team, η παλιά πόλη. Λιστόν, πιάτσα, πλατεία Δημαρχείου (με «κλου» τα βραδινά, εξωτερικά γυρίσματα σε γνωστό fish restaurant – δείπνο Γεωργίου με την όμορφη, Ναταλία Κυρίκου), παλαιό Φρούριο / βερτσιάδα Αγ. Γεωργίου. Με πρώτο «παρών» στο νησί, από πλευράς cast, του Απόστολου Γκλέτσου (γύρισμα σήμερα το πρωί σε… καροτσάκι με «γύψινο» πόδι), αλλά και του, εκ των guest, Ανδρέα Ανδρεόπουλου (ο «Τίμος» της πάλαι ποτέ «Λάμψης», για τους… μυημένους). Εκ των «ονομάτων» (Ζούνη, Παρτσαλάκης, Ματίκα κ.λπ.) άλλοι, τούτη τη φορά, δεν κόπιασαν. Την επόμενη (Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη).

Περισσότερες φωτογραφίες

Αντίθετα, για πρώτη φορά, ήρθε ο Κούλλης Νικολάου (τον παρέλαβε, μάλιστα, ο Τάσος Μπούας, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άφρας, εκ των supporters του project), όχι, όμως, για γύρισμα. Αλλά για… σύσκεψη εργασίας, στο πλαίσιο της παραγωγής (make it productions). Άπαντες, φεύγουν απ’ το νησί με την ίδια, ακριβώς, γεύση με την προηγούμενη φορά: τόνοι selfies (με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον συνεργάτη του στη σκηνοθεσία και ηθοποιό, Κώστα Αναγνωστόπουλου να… κλέβουν τη μερίδα του λέοντος), κιλά αγάπης απ’ τους απλούς Κερκυραίους, διάθεση για κάθε δυνατή βοήθεια. Ας προστεθούν, δεν είν’ κακό, και οι θεσμικοί…

Δείτε εδώ ένα video από τα γυρίσματα
Το πρώτο γύρισμα σήμερα για τον Απόστολο Γκλέτσο
ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1978. Πτυχιούχος Φιλολογίας (Φιλοσοφική Σχ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 2001) και δημοσιογραφίας (New York College, 2002), θήτευσε επί 12ετία στην Αθήνα, με κύριες αναφορές τις εφημερίδες Αθλητική Ηχώ (2001-’08) και Εξέδρα / Δ.Ο.Λ. (2008-‘11) συν σειρά συνεργασιών με ιστοσελίδες και περιοδικά. Επιστρέφοντας Κέρκυρα, διετέλεσε υπεύθυνος Γραφείου Τύπου στις ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Κασσιώπης (Super League). Συνδημιουργός και αρχισυντάκτης των ιστοσελίδων Corfusports (2011) και Corfustories (2020), της εφημερίδας Corfupress / Corfusports (2016) και των free press mag. Corfu Magazine (2017) και Corfu Stories (2018), μετά τη συνεργασία του με την Καθημερινή Ενημέρωση (2019-’20), επέστρεψε στον όμιλο Ενημέρωση το ’21, λόγω… ΕΝ-The Magazine. Eίναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ (βραβείο «Χρ. Σβολόπουλος», 2010).