Το Επιμελητήριο ζητά άμεση παρέμβαση της πολιτείας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης απευθύνθηκε προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνο Μίχαλο ζητώντας την συμβολή του και την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης μέσω της ΚΕΕ για το μείζον θέμα των σκουπιδιών που διαδραματίζεται στη Κέρκυρα το τελευταίο διάστημα.

29
Ιουνίου / 2016

«Η έκκληση είναι δραματική προς τον κο. Κωνσταντίνο Μίχαλο μιας και έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δυστυχώς δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχει η πρόθεση και η θέληση να βρεθεί μία λύση προς όφελος των πολιτών και της επιχειρηματικότητας της Κέρκυρας.
 
Μετά και τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του Επιμελητηρίου για επίλυση του θέματος σε σχετικές διαβουλεύσεις με όλους τους φορείς της Κέρκυρας, με παράσταση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας προς το Δήμαρχο και προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση επί του τόσο σημαντικού προβλήματος.
 
Είναι ύψιστης σημασίας η παρέμβαση της πολιτείας έστω και αυτή τη δεδομένη στιγμή που ο τόπος μας χάνει καθημερινά από την αξιοπρέπεια του, καταρρέει η υγιεινή του νησιού, οι τουρίστες δείχνουν να μετανιώνουν που επισκέφθηκαν την Κέρκυρα και όλοι εμείς οι πολίτες να αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φτάσει και ποια εξέλιξη θα έχει αυτό το θέμα».