Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια του Κώστα Νικολούζου στις Κερκυραίες αθλήτριες

Σπυριδούλα Καρύδη
22 Ιουλίου 2019 / 11:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ευρωπαϊκή πρωτιά της Σπυριδούλας Καρύδη και την εξαιρετική επίδοση της Παναγιώτας Δόση στο πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας της Σουηδίας,

ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές με επιστολές του στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και τον ΑΟ Κέρκυρα

Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.
του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου
κοιν. Σπυριδούλα Καρύδη, αθλήτρια Κ.Γ.Σ.
κοιν. Παύλο Σκορδίλη, προπονητή Κ.Γ.Σ. 
 
Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν  Σπυριδούλα Καρύδη για την επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ – 20 που έγινε στη Σουηδία και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ που κατέκτησε.  Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, και το σύλλογό της, τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο. Είναι μια σπουδαία διάκριση της Σπυριδούλας που οφείλεται στη σκληρή δουλειά  και την πίστη στο στόχο της,  και μια μεγάλη επιτυχία του κερκυραϊκού αθλητισμού που  γίνεται ακόμα μεγαλύτερη λόγω των γνωστών προβλημάτων αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας. 
Είμαι βέβαιος πως η Σπυριδούλα και ο Παύλος θα μας χαρίσουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.
                                                                                                     
Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κέρκυρα  
Θερμά συγχαρητήρια στην Παναγιώτα Δόση  για την έβδομη θέση στο άλμα εις ύψος, που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Κ – 20 που έγινε στη Σουηδία. Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στον προπονητή της Θεόδωρο Δόση  και το σωματείο της τον Α.Ο. Κέρκυρα.
Εύχομαι πάντα επιτυχίες.
 
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας 
Κώστας Νικολούζος